Gå til sidens hovedinnhold

– Jeg blir rett og slett forbanna!

Artikkelen er over 3 år gammel

Nok en gang har noen rappet flagget Helge Hammelow-Berg har hengt opp på busstoppet ved Tufte på Melsomvikveien. Og nå får det være nok.

(Tønsbergs Blad)

– Jeg synes det er respektløst, ikke nødvendigvis overfor meg, men overfor det norske flagget.

Helge Hammelow-Berg er lei seg, forbannet og undrende.

– Hvorfor gjør de dette, det er det tiende flagget som nå er blitt borte. Da det sjuende ble stjålet, kom det en bedrift fra Melsomvik med noen flagg til meg, fordi de synes det vår for ille at det stadig ble stjålet flagg fra busstoppet. Nå flagger jeg ikke mer i år, men plastblomstene skal få stå, sier Helge.

LES OGSÅ: Her flagger vanligvis Helge Hammelow-Berg. Men nå er flagget stjålet. Igjen.

I flere år har Helge flagget, pusset opp, malt og satt ut blomster på busskuret. Naboer og forbipasserende synes det har blitt hyggelig, etter at skuret hadde begynt å forfalle.

– Jeg synes selv det er hyggelig å pynte opp litt, men mister litt motet.

LES OGSÅ: Helge vraker «Kjendis-Farmen»

– Hvorfor gjør noen dette, Helge?

– Det vet jeg ikke, er det for å erte meg? Det må jo være veldig flaut å ha et stjålet flagg på huset sitt. Og kaster de det bare, er det skjending av det norske flagget. Det liker jeg ikke, for å si det mildt. Nå håper jeg at vandalene lar skuret være i fred, jeg gjør jo dette bare for å glede folk. Blir noen provosert, får de heller komme å snakke med meg, sier en fortvilet Helge Hammelow-Berg.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.