Det brukes ord og vendinger som ved første øyekast kan se greie ut, men som de også vet vil utslette den Israelske staten, og som i bunnen er deres ønske, sammen med de de arbeider for.

Hvem er disse palestinerne som Israel driver en «eviglang aggresjon, krig og undertrykkelse av», ifølge Palestinakomiteen? Opprinnelig er de fleste av disse etterkommere av arbeidsinnvandrere som har kommet til landet etter at jødene begynte å komme tilbake fra slutten av 1800 tallet. Hvorfor har ikke disse reist tilbake til de landene de opprinnelig kom fra? For det passet de arabiske statene mye bedre å ha dem i flyktningleirer som brekkstang mot Israel.

Det eneste stedet i verden hvor de måtte gjøre om definisjonen på hva en flyktning er er for disse for å få det til å passe inn. Du sammenligner Russlands krig mot et fredelig naboland med forholdet Israel og terrororganisasjonene Hamas og Hizbollah osv. Ukraina har ikke skutt et skudd inn i Russland, ikke skutt en eneste rakett. Men hva gjør dine terroristvenner?

Skal Israel bare sitte å ta imot? Russland sier at de vil bruke atomvåpen når de føler at det er en eksistensiell trussel mot landet. Jødene har levd med en eksistensiell trussel i århundrer, og Iran har uttalt at de vil utslette landet Israel. De har til og med ei nedtellingsklokke til dette skal skje. Det samme ønsket har Hamas og Hizbollah. Det er ettertrykkelig bevist at Israel har folkeretten på sin side, men det gjøres ustanselige forsøk på å undergrave dette i ord og tale.

Til og med FN (inkl. Norge) har vedtatt at jødene har ingen tilknytning til tempelhøyden i Jerusalem, for en skam! Jerusalem er visstnok nevnt ca. 700 ganger i Bibelen, som er jødenes bok, mens den ikke er nevnt i Koranen i det hele tatt. Ikke voldelige virkemiddel sier du, men alle vet at Hamas og Hizbollahs ønske er å fjerne Israel fra kartet og opprette en «terrorstat» i dette området, og det er i bunn og grunn det dere kjemper for, så bruker dere de fineste ordene som dere kommer på for å pynte på intensjonene.

Hadde det ikke vært for Bibelen så hadde ingen av oss kjent til Israel, Jerusalem eller jødene. Hadde det ikke vært for jødenes sentrale posisjon i Bibelen så hadde de ikke vært forfulgt over hele jorden, i generasjon etter generasjon, totalt umotivert.

Hadde det ikke vært for denne kunnskapen om urlange tradisjoner og tilknytninger til landet så hadde de heller ikke fått det tilbake, men det gjorde de, via Balfour-erklæringen og San Remo-konferansen. Og for å si det som sant er, hadde det ikke vært for Bibelen og jødene, så hadde det heller ikke vært noe Islam, og dermed heller ikke denne konflikten.

Tenk om Palestinakomiteen kunne hjelpe de såkalte palestinerne til å leve i fred med sine omgivelser, og jobbet for å intrigere dem i de arabiske landene som de opprinnelig kommer ifra. Så ville samlivet med jødene og Israel også gått utmerket.