Gå til sidens hovedinnhold

Nå har «Nilsi» solgt selskapet sitt

Artikkelen er over 3 år gammel

I 2016 gikk Nils-Ingar Aadne sitt humorselskapet i minus. Nå er det kjøpt opp, og Nilsi blir kollega med komikere som Thomas Giertsen.

(Tønsbergs Blad)

Administrerende direktør Lasse Hallberg i produksjonsselskapet Monday Norge har den siste tiden kjøpt flere kjente humor- og tv-selskaper. Det siste kjøpet er iStage Entertainment AS, som eies av Andebu-komiker og gründeren, Nils-Ingar Aadne, det skriver Kampanje. I tillegg er Terje Sporsem, Dag Sørås og Stian Morten Pettersen med på eiersiden.

Aadne er fornøyd med den nye eieren.

– Dette markerer et spennende og nytt kapittel i iStages historie og sammen vil vi nå være godt posisjonert for videre suksess sammen med Feelgood og Monday. Feelgood har lenge vært en av de fremste humorprodusentene og har preget Humor-Norge i mange år. Vi gleder oss til å utvikle både artister og sceneproduksjoner sammen med dem, sier han i en pressemelding.

LES OGSÅ: Tønsberg-komiker har grunn til å smile

– Begge er fornøyd

Hallberg forteller at han ønsker å sikre seg iStage Entertainment fordi det er et sterkt og etablert selskap med mange av humorbransjens fremste utøvere og produsenter.

– Jeg gleder meg masse til å jobbe med denne gjengen, som i tillegg til komikerne Dag, Terje og Nils-Ingar, har flere dyktige og etablerte komikere i stallen, sier Lasse Hallberg.

Hallberg vil ikke oppgi hvor mye han har gitt for selskapet.

- Det får være mellom iStage og oss. Jeg tror begge parter synes dette er en god løsning. Vi har felles interesser og kan skape noe enda større sammen, sier han.

Uansett var nok salget en lettelse for Andebu-komikeren. iStage gikk med over én million kroner i underskudd i 2016.

Blir med over på eiersiden

Det er ikke første gang Lasse Hallberg kjøper norske humorelskaper. I juni tok Monday også en majoritetsandel av Thomas Giertsens selskap Feelgood Scene Film & TV, som står bak suksesser som «Helt perfekt» og «Neste Sommer», samt Feelgood Scene, som foruten Giertsen har komikere som Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Anne-Kat. Hærland i stallen.

I tillegg eier Monday Norge produksjonsselskaper som Teddy TV og Norsk Fjernsyn.

Salget av iStage Entertainment byr på nye muligheter for Aadne og de andre eierne. De blir med over på eiersiden i Feelgood Scene.

LES OGSÅ: Nå er det fargerike huset til «Charter-Hilde» solgt

Kommentarer til denne saken