Magnus helt hekta på data i ferien

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Magnus (17) har ikke hatt tid til å sove ennå. Men han har spilt dataspill, drukket energidrikk og spist sjokolade.

DEL

Mandag entret Magnus «Maggo» Kjellstrøm dørene i Ormestadhallen og datapartyet Dfekt LAN. Da hadde han med seg lenestol, dyne og datautstyr hjemmefra.

Del på Facebook

Han hadde også med seg flere poser med brus og energidrikk for å holde seg oppegående i de fire dagene han skal tilbringe i idrettshallen.

17-åringen har også investert i knaskende og søt føde; Bamsemums og sjokoladekjeks er lett tilgjengelig. Pølser, toast og potetchips kjøper han i kiosken.

– Jeg føler meg veldig hjemme her. Jeg er interessert i gaming og det er alle de andre som er her også, sier han.

Dataspill viktigst

Hovedhensikten med Dfekt LAN er å spille dataspill. Hver dag arrangeres det flere konkurranser. Magnus er hektet på spillet «League of Legends».

Jeg føler meg veldig hjemme her.

Det er første gang Dfekt LAN arrangeres i Ormestadhallen, tidligere har det vært ved Fevang grendehus, forteller Atle-André Gundersen. Han arrangerer dataparty for fjerde gang.

– De som er her, er oppvokst med spill. Det er en hobby som er veldig engasjerende, forklarer han.

LES: På virtuell lekestue

Selv om 17 år gamle Magnus skal tilbringe vinterferien inne i en hall på dataparty, betyr ikke det at han aldri har vært på skiferie.

– Jeg likte godt å stå på ski før, men jeg er så klønete, og det endte nesten alltid opp med at jeg skadet meg, sier han, vel vitende om at han er «tryggere» i Ormestadhallen.

Magnus og de andre deltakerne kan bli værende i hallen til torsdag. Da avsluttes Dfekt LAN.

Vil du vite mer? Gå inn på ungdommenes egen nettside for Dfekt Lan i Ormestadhallen

Artikkeltags