Ikke en gang tonene er sure på Napern

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Onsdag 23. november ble det arrangert karaokekveld på Napern1916. Dette ble en stor suksess, der naperne og alle som følte interesse kunne komme og synge sine favorittlåter.

DEL

Etter en vanlig kveld inne på Napergården, med servering av "hjemmelagd" kyllingsuppe, bar det inn i Verdensteateret for det som skulle fylle resten av kvelden. Med et proppfullt lokale var stemningen høy, og sanggleden stor. 

Det var også gjesteartister som kom innom for å støtte ungdomshuset med en gratis opptreden. DJ-Kuhne kom uten miksebordet, og presterte med litt sang fra egen strupe.

LES OGSÅ: En brusende jul på Napern

Wenches Bingos overskudd gikk i år til ungdomshuset Napern1916 og Kariåsen. Hvalsommer, som arrangerer bingoen, ønsket derfor også å stikke innom og se hvordan det stod til på Napern, og bidro med noen sanger i samme slengen.

Dorina Marie Eldøy-Iversen og Mari Dodd Kjølstad stod for bunnsolid trøkk i Verdensteateret onsdag kveld.

- Det er veldig gøy at deler av bøttegevinsten går til noe som utfordrer ungdommen til å tørre å bevege seg utenfor komfortsonen sin, og utfolde seg med selvsikkerhet, sa Eldøy-Iversen etter at ungdommene hadde klappet dem av scenen. 

- Ungdommene var rause med applausen, selvom vi serverte gamle svisker, lo Dodd Kjølstad før de forsvant med et smil om munnen begge to.

Send inn tekst og bilder «

Siden er et samarbeidsprosjekt med Ungdomshuset Naper'n og Sandefjords Blad.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken