Se! Her lager de sin egen julebrus

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Napern1916 fikk besøk av Fjordfolk Mikrobryggeri, tirsdag 22. november. Disse skal bidra til å lage Naperns egen julebrus.

DEL

Julebrusen som putret og kokte inne på Napern er laget av naturlige råvarer. Norske bringebær, sitron og ingefær er hovedingrediensene som skal få smaksløkene til å svinge seg på Napern i ukene før jul.

Det som ble fremstilt på huset sist tirsdag var selve basen til brusen. En saft som ble kokt frem av ingrediensene Fjordfolk Mikrobryggeri selv tok med seg. Denne saften ble siden helt over på fat som ble tatt med til deres lokaler på Framnes. Her skulle kullsyre bli tilsatt brusen, før den skulle godgjøre seg i tre til fire dager.

LES OGSÅ: Ikke en gang tonene er sure på Napern

Send inn tekst og bilder «

Siden er et samarbeidsprosjekt med Ungdomshuset Naper'n og Sandefjords Blad.

Artikkeltags