Årets BRUS er igang på Ranvik

Årets ensemble på 75 elever samlet ved Ranvik for årets første øvelse.

Årets ensemble på 75 elever samlet ved Ranvik for årets første øvelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Den tolvte forestillingen er igang og årets ensemble er forventningsfulle. De håper på at det skal gå like bra som tidligere. 

DEL

I går startet teater gruppa, BRUS Compagniet opp igjen på Ranvik ungdomsskole. BRUS eller Bare Ranvik Ungdoms Skole har produsert revyer opp gjennom årene og dette er det tolvte året på rad som de holder på. Årets ensemble med elever fra Ranvik er 75 påmeldte fra alle trinn og Frode Aleksander sier at dette er mer nok. Frode Aleksander Rismyhr er da inne i sitt ellevte år som regissør for BRUS Compagniet og gleder seg som vanlig. "Dette er det beste jeg vet om!" Sa han til de 75 elevene som møtte opp til årets første samling. De fleste som var med på samlingen hadde gått på BRUS før, men det var også noen nye fjes og det liker Frode. "Det er bra med nye ansikter og nye utfordringer," sier han.
 

Som vanlig var alle forventnings fulle og gledet seg til å starte opp igjen. Ingen vet hva som er teamet i år og gleder seg derfor enda mer til de får vite det rundt juletider. BRUS er en teatergruppe bare for elever som går på Ranvik Ungdomsskole og har et godt rykte når det gjelder relasjonsbygging mellom trinnene. BRUS har i år rekker greid å skape gode relasjoner mellom alle trinnene og mye takket være BRUS Compagniet. Miljøarbeider, Therese Heiland er veldig glad for dette og syntes også at BRUS Compagniet har hjulpet elever mellom trinnene til å knyte et streker vennskaps bånd.

Fjord årets revy var en stor suksess og i år tror Frode Aleksander på et enda bedre år. Han håper tross alt kritikk de fikk i fjor, at det kan bli noe av det beste fra BRUS. Fordi selv om fjorårets revy var meget vellykket fikk de overaskende kritikk for dialoger og sang, og det har Mona Skatteboe lyst til å gjøre noe med. Ettersom det var Mona sitt første år som sang lærer for BRUS Compagniet i fjord, vil hun prøve å få dem til å gjøre så godt de kan når det kommer til sang. Mona jobber til daglig på musikk linja ved SVGS og har også jobbet som repetitør for årets oppsetting i Sandefjord, Peter Pan.

Frode Aleksander Rismyhr, regissør: Gleder meg som bare det til å starte igjen, og det er alltid like gøy.

Frode Aleksander Rismyhr, regissør: Gleder meg som bare det til å starte igjen, og det er alltid like gøy. Foto:

Under forestillings uka i starten av Mars strømmer folk til for å se årets revy, men det er noen spesielle som i salen som alltid setter preg på forestillingene. Hvert år kommer nemlig mange «GRUSERE» (Gamle Ranvik Ungdoms Skole elever) altså folk som har vært en del av BRUS Compagniet før. Dette gjør at skuespilleren vil prestere bedre og vise at selv om de har sluttet så kan BRUS prestere like bra som før!

Ønsker årets forestilling lykke til! 

Send inn tekst og bilder «

Siden er et samarbeidsprosjekt med Ungdomshuset Naper'n og Sandefjords Blad.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken