Dette er blitt veldig populært

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Ungdomsklubben Napern1916 er i full gang med forskjellige arrangementer for ungdom i Sandefjord. SplæshCup er en av tingene som skal lokke ungdommer fra de forskjellige skolene ned til Napergården.

DEL

SplæshCup er et arrangement som er ment for å samle ungdom fra de ulike skolene for å konkurrere i forskjellige uhøytidelige konkurranser. Ungdom representerer skolen de går på, og er med i konkurransen om en gjev premie som kommer til fordel for hele skolen.

Allerede har SplæshCup vært et populært konsept på Napern. Onsdag 31. august ble første Cup gjennomført med sterk innsats fra elever ved Ranvik Ungdomsskole. Denne gangen bestod konkurransen i å kaste plastballer på tre brødskiver med kaviar. Om man kastet en ball på alle tre skivene, og ballen ble sittende fast, fikk eleven 10 poeng til sin skole.

Onsdagen etter bestod SplæshCupen i å få flest marshmallows i munnen og kunne uttale ”chubby bunny” helt klokkerent. Her var det en rekord på 16 som skulle slås, og samme kvelden ble den slått med 17 marshmallows.

-Neste SplæshCup blir onsdag etter høstferien. Og da blir det pølsespisekonkurranse, kan Jarle Hem, som er initiativtaker for SplæshCup, lokke med på Napern1916.

Så, om du er ungdomsskoleelev og vil overraske hele din skole med en fantastisk premie, vet du hva du må gjøre på onsdagene fremover; møt opp på Napern1916 for en uhøytidelig SplæshCup!

Send inn tekst og bilder «

Siden er et samarbeidsprosjekt med Ungdomshuset Naper'n og Sandefjords Blad.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken