– Man kan ikke unngå å bli gira av alt dette herlige bråket

Ferske men rutinerte - Magnus Heggøy Kleppan instruerer bandet

Ferske men rutinerte - Magnus Heggøy Kleppan instruerer bandet Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

17 ungdommer samla seg på Rukla fredag 16. mars for å spille i band og bryne seg på musikalske utfordringer.

DEL

Innsendt- Jeg har spilt i band i to uker, så vi har ikke navn enda. Men vi vurderer å kalle oss The Crackers, sier 14 år gamle Magnus Heggøy Kleppan.

Han har møtt opp på Sandefjords første bandnatt, som arrangeres av Vestfold Kulturnettverk, UKM, Napern1916 og Blues Factory. De har gått sammen for å prøve å bygge opp et enda bedre bandmiljø for ungdommene i byen, i forkant av Bandgathering dagen etter på Rukla. Bandet som går videre fra Bandgathering får også en plass UKMs fylkesmønstring 21. April.

Ikke et stille rom
De inspirerte ungdommene møtte opp kl. 18 på Rukla og holdt koken helt til kl. 24 med alt fra Black Sabbath og Metallica til The Clash og London Grammar. Det finnes ikke et stille rom på verken Rukla eller Villa Kultura under arrangementet

- Man kan ikke unngå å bli gira av alt dette herlige bråket som kommer ut av ungdommene! Det er gøy å høre hvor mye kreativitet disse ungdommene kommer med,  roper Marius Granholt fra Napern og prøver å overdøve lyden fra The Clash i naborommet.

Kommer helt fra Stavern
Hanna Kittelsen Pettersen har tatt turen helt fra Stavern for spille med likesinnede.

- Det blir nok litt langt å ta toget hver gang om det arrangeres igjen, men de burde virkelig gjøre dette igjen, proklamerer Hanna i den lille pausen hun tar seg før hun hiver seg tilbake på det stappfulle øvingsrommet på Blues Factory.

- Dette er utelukkende en stor suksess og vi kommer garantert til å gjenta dette! sier Jørn Sverre Andersen fra Vestfold Kulturnettverk

Send inn tekst og bilder «

Siden er et samarbeidsprosjekt med Ungdomshuset Naper'n og Sandefjords Blad.

Artikkeltags