Unni Fjellin gjenvalgt som leder i Andebu Pensjonistforening

Årsmøte i Andebu Pensjonistforening.

Årsmøte i Andebu Pensjonistforening. Foto:

Av

Her er referatet fra årsmøtet i Andebu pensjonistforening onsdag 5. februar 2020.

DEL

Innsendt Presis klokka 18.00 kunne vår leder, Unni Fjellin, ønske de 60 frammøtte velkommen. Hun kunne også ønske styremedlem i Vestfold Pensjonistforbund, Beate Dignes, velkommen til å overvære vårt årsmøte.

Vi startet som vanlig med å minnes våre 6 medlemmer som hadde gått bort siden siste årsmøte. 6 navn ble lest opp og det ble tent et hvitt lys for hver.

Unni leste så. «Det er mye levd liv og med respekt for deres tilhørighet i Andebu Pensjonistforening vil vi minnes de med glede».
Deretter sang vi «Å leva det er å elska» til akkompagnement av Terje Severin Elverum.

Det ble så foreslått Tor Dahl som møtedirigent og Jan Einar Rolstad som sekretær for møtet.

Tor tok ledelsen og gikk systematisk gjennom årsmøtesakene. Årsberetningen ble lest opp av Jan Einar Rolstad. Regnskapet ble gjennomgått av Unni Fjellin. Valget ble ledet av Tor. Det var ingen store endringer. Unni Fjellin fortsatte som leder og takket for tilliten. Deretter delte hun ut blomst til Edle Trevland, siden hun gikk ut av valgkomiteen. Og Torfinn Sukke ble ønsket velkommen som nytt medlem der. Det vanket også en blomst til Tor Dahl som alltid stiller velvillig opp når vi trenger hjelp.

Representanten fra Pensjonistforbundet, Beate Dignes fikk ordet for å fortelle litt om hva de var opptatt av for tiden. Sammenslåingen av Vestfold og Telemark blir et tema på årsmøtet den 18. mars.

Umiddelbart etter årsmøte ble det et såkalt Hyggemøte. Vi startet med kaffe og deilig kringle fra Møylandsenteret.
Vi planlegger tur til Røros og spelet «Elden» i august. Vi orienterte litt om dette programmet, samtidig som vi satte i gang påmelding. Kaffepausen ble også benyttet til loddsalg og diverse informasjoner.

Men vi skulle kose oss med litt sang og musikk. Til dette hadde vi fått Terje Severin Elverum. Han hadde satt sammen et program som het «Pappas gamle plater». Og dette passet godt. Når han startet med Belafontes «Jamaica farewell» og fortsatte med Taubes «Flickan i Havanna», var allerede tonen satt. Siden kom det viser av Lillebjørn Nilsen, Halvtan Sivertsen og Elvis Presley i skjønn forening. Et særdeles hyggelig Hyggemøte. Etter trekning og en liten oppmerksomhet til tre trofaste kjøkkenhjelpere, var det en lystig gjeng som forlot oss. De ventet på neste møte på Møylandsenteret den 4. mars.

Send inn tekst og bilder «

Her kan du sende inn stoff og bilder til nett og papir!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.