– Det har vært helt fantastisk å delta, og jeg skulle gjerne vært med lenger, sa hun skuffet noen få sekunder etter at programleder Kåre Magnus Bergh hadde annonsert at hun var ferdig i Stjernekamp.

Lørdag kveld skulle artistene framføre sine favorittlåter på norsk. Melis hadde valgt seg sangen Alene av artisten Arif. Selv kalte hun sangen hun hadde valgt seg for en skjult skatt som hun ville hedre og løfte fram.

– Jeg vil tolke den på mitt vis. Det er en fantastisk fin sang, sa hun før hun inntok scenen.

Og dommerne likte hva de fikk se og høre. Det var i hvert fall hovedsakelig ros hun fikk fra dommertrioen som skulle gi sin bedømmelse av framførelsen.

– Dette var gøy å se på. Det var kveldens hittil største showinnslag, og dette taklet du bra. Det var «girlpower» i måten du gjorde låten på. Jeg savnet kanskje å se litt mer av det såre, men jeg koste meg, sa Bjørn Eidsvåg etter at Mæland hadde framført låten Alene av Arif.

– Jeg koste meg. Vi var alle på show. Showene dine er så gjennomført, var noe av det Christine Dancke sa.

Men da kveldens stemmer var talt opp, så var sandefjordingen en av tre artister som sto igjen med færrest stemmer.

Og i konkurranse med Adrian Sellevoll og Damien, så var det Melis som trakk det korteste strået.

– Jeg har blitt så glad i alle folkene. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Men tusen, tusen takk til alle som har stemt. Jeg skal fortsette å lage musikk og synge, sa hun til applaus fra publikum.

Les også

– Følte at jeg satt på en hemmelighet, noe som var annerledes