Sommer'n ved kysten

Vi tar vare på båten din – hele året

Sommeren er høysesongen for hotellopphold. Sor-tec AS er blant tilbyderne, men det er båten din som skal bo fint og trygt. I den store oppvarmede hallen er det plass til 150 båter i opplag innendørs – og det er fortsatt noen ledige plasser igjen!

Adresse
Hystadveien 187, 3209 Sandefjord


https://sor-tec.no/
Tlf: 920 68 007
frode@sor-tec.no
Følg oss på Facebook!

Sommer i Norge er ensbetydende med sjø, bading, fiske og turer med båten. I vinterhalvåret kribler det i fingrene hos båtglade nordmenn, som lengter etter at båtsesongen skal komme i gang.

For hva er vel bedre enn å seile eller tøffe rundt i skjærgården, med solen som skinner og reflekterer i det nesten blikkstille vannet. God musikk fra radioen, venner og familie om bord, med flagget til topps og en velfylt piknikkurv under dekk?

Båten er et kjært familiemedlem og den bør bli behandlet deretter. Hos Sor-tec kan du sjekke inn båten for en kortere eller lengre periode, i visshet om den blir godt tatt vare på.

Sor-tec startet sin virksomhet i 2006 og holder til i Hystadveien. Her venter en moderne båthall på 3,8 mål, med kaianlegg, nytt verksted og flytebrygge med plass til 40 båter.

– Den store oppvarmede hallen har kapasitet på til rundt 150 båter, alle godkjente. Dette er medberegnet de eksterne lokalene vi leier samt noe utendørslagring på Hystad, forteller Frode Sørensen, eier og daglig leder i Sor-tec.

Prisen for lagring av båt er 350 kroner per fot. Dette inkluderer oppløfting av båt og underspyling. 

Når sommeren er over og det er på tide å sette båten i vinterdvale, blir det utført service og vedlikehold på alle båter som sjekker inn hos Sor-tec. Det gjelder både hotellbåter og langtidslagring.

Foruten å tilby båtoppbevaring utfører båtfirmaet alt av vedlikehold og reparasjoner. Her ønskes alle båter – og motorer – velkommen.
Sor-tec har motorer fra Mercury, MerCruiser og Suzuki.
I verkstedavdelingen i nabolokalet til oppslagshallen jobber det også en som er proff på plast- og glassfiberreparasjoner.

Hos Sor-tec og Frode Sørensen er båten din i trygge hender. Den oppvarmede båthallen har plass til 150 båter.

Båter er hele livet!

Frode selv er en ivrig båtentusiast og har en brennende lidenskap for båtlivet. Allerede som 16-åring begynte han å kjøre båtrace og er fortsatt aktiv i båtrace-miljøet.

På merittlisten står blant annet en femteplass i VM i 2005 og en tredjeplass totalt i Norgescup 2010 i offshore båtrace i klasse 3B. Sammen med Jan Trygve Bråten i Sor-tec Racing kjørte Frode en 17-fots katamaran.
Frode kan også vise til en 2.plass i EM offshore samme år.

For Frode begynte båtlivet som en hobby, som senere ble til jobb. Noe han trives godt med. Men han innrømmer at det er lange og hektiske dager.

– Vi ser at flere og flere ønsker å sette bort båten til et båtfirma. Det er mer vanlig nå enn for noen år siden. Det skyldes nok at flere ønsker en enklere hverdag og flytter inn i leiligheter. Da har man ikke lenger noen hage å lagre båten i. Men vi har plass, så det er bare å ta kontakt så hjelper vi deg med båtopplaget, smiler han.

En annen trend er at kundene henter båten sin, nøkkelklar og vedlikeholdt, hos Sor-tec på fredag og nyter dagene på sjøen i helgen for deretter å levere båten igjen på søndag.

Helt genialt! På den måten slipper du egen båtplass, oppsyn og vedlikehold. Båten står godt plassert på et innendørs og oppvarmet båthotell hos Sor-tec, mens den venter på å bli tatt i bruk igjen. 

Frode Sørensen igang med å sjøsette en båt som skal hentes av båteier for en herlig helg på sjøen.

Mer enn bare båtoppbevaring

Det nye verkstedet er forsikringsgodkjent, og her utføres en rekke tjenester: Bytting av motor, diagnose, serviceoppdrag på alle motorer og merker og større havarier.

Frode forteller at de også påtar seg vask og polering hele året samt chiptrimming av dieselmotorer.

Opphenting og levering av båt, sjøsetting på inntil 20 tonn og båtberging er også en del av arbeidsdagen.

Når du ikke er på hytta, eller vinteren har kommet, da trenger båten din et trygt sted å være. Sor-tec påtar seg gjerne oppgaven som båtvakt. De passer båten slik at du kan fokusere på andre ting, uten å bekymre deg.

Det er fortsatt ledige plasser igjen på båthotellet til Sor-tec – Sandefjords mest moderne båtservice!