Gå til sidens hovedinnhold

Stor kunstutstilling på Stokke bygdetun

Artikkelen er over 4 år gammel

Den tradisjonelle kunstutstillingen i Stokke blir arrangert for 40. gang. Årets utstilling har med 18 forskjellige kunstnere og holder åpent fra fredag 13. til søndag 15. oktober.

Det loves mange spennende arbeider fra utstillerne, der noen av kunstnerne har vært med i en årrekke. Det er også viet plass til noen nye og spennende kunstnere. Blant dem finner vi skøyteløper og OL-vinner Bjørg Eva Jensen.

Under åpningen blir det musikk av «Vox Chemistry». Dette er en duo bestående av Hanne Irene og Sigrid som skal framføre sine versjoner av kjente og kjære låter med gitar og sang.

Lions Club Stokke som står bak utstillingen og Arnt Olav Holm fra klubben forteller at overskuddet fra kunstutstillingen deles ut til deres humanitære arbeid primært lokalt her i distriktet, men også til nasjonale og internasjonale prosjekter i Lions regi.

– Det største bidraget fra en litt stolt Lions Club Stokke har vært etableringen av en brønn med rent drikkevann i Lusaka i Zambia. Denne brønnen vil gir vann til en skole og rundt 1200 innbyggere i byen. I år vil vi også støtte aksjonen «Rosa sløyfe» og et kirurgiprosjekt i Etiopia, sier Arnt Olav Holm.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.