Knallværet fortsetter litt til, men så er det bare å pakke bort shortsen

VIL SYNKE: Mange har nok hatt god nytte av solbriller i Sandefjord den siste tida. Men mot slutten av neste uke faller temperaturene betraktelig.

VIL SYNKE: Mange har nok hatt god nytte av solbriller i Sandefjord den siste tida. Men mot slutten av neste uke faller temperaturene betraktelig. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Temperaturer på opp mot 20 grader har fått mange til å ta fram sommerklærne den siste uka, men til helgen blir det kaldt igjen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Flere hadde nok forberedt seg til en våt helg, etter som Meteorologisk institutt sendte ut farevarsel for store mengder regn blant annet i Vestfold. Men denne nedbøren slapp vi billig unna, og søndag badet fylket i sol igjen.

LES OGSÅ: Snart stenges én av byens mest trafikkerte veier

Skyer til

Dette unormale sommerlige været er vi heldige å beholde et par dager til, før gradestokken kryper ned på mer normalt nivå.

Bente Wahl, Vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, opplyser at det vil være pent vær både mandag og tirsdag.

– Temperaturene vil kunne komme opp imot 20 grader, sier hun.

Utover tirsdagen vil det skye litt mer til, og det er muligheter for noen regndrypp.

Gradvis endring

Fra midten av uka vil det også bli svært mye kaldere.

– Fra onsdag kommer det inn mer kaldluft, og temperaturene vil synke. Nedbørsmessig vil det holde seg relativt tørt fremover, sier Wahl.

Temperaturskiftet vil skje gradvis, men forskjellen fra mandag til fredag vil bli veldig merkbar.

– Fredag er det ikke sikkert det vil bikke over ti grader, da er vi nærmere normalen og faktisk litt under det også, sier meteorologen.

Artikkeltags