Gå til sidens hovedinnhold

Vegard Harm (24) med i «Kompani Lauritzen»: – Jeg angrer

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er med begrenset militærkunnskap influenser Vegard Harm fra Stokke hiver seg ut i den nye sesongen av «Kompani Lauritzen».

(Nettavisen): TV 2- og programlederduoen Kristian Ødegård (46) og Dag Otto Lauritzen (63) gjenskaper fjorårets TV-suksess med en ny sesong av «Kompani Lauritzen».

Forrige uke ble årets deltakere sendt inn på rekruttskolen, der de skal bli testet i både psykiske og fysiske øvelser «i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial», slik Lauritzen selv beskriver TV-konseptet.

Den neste sesongen av «Kompani Lauritzen» kommer ikke på TV før neste vår, men allerede nå kan kanalen røpe hvilke kjendiser som skal kjenne blodsmak, svette og tårer de kommende ukene:

Vegard Harm (24) vet ikke helt selv hvorfor han takket ja til å være med i den kommende sesongen av «Kompani Lauritzen».

– Jeg angrer. Neida. Jeg takket ja litt uten å tenke fordi jeg bare ville hoppe i det. Da jeg var på tur med Dag Otto og Kristian var det en nydelig og hard opplevelse, så jeg ville bli med på noe med dem igjen. Enten så går det til helvete eller så melder jeg meg inn i «milla» etter opptak er ferdig, hvem vet, sier Harm.

Harm har heller ingen erfaring fra militæret annet enn at han skjøt med luftgevær på hytta en gang. 24-åringen har heller ikke tenkt så nøye gjennom hvilke utfordringer han kommer til å møte på, men innrømmer at han har trent litt ekstra på øvelser som pushups og situps.

– Jeg kommer til å savne å bare være alene og slappe av, og se litt på «Real Housewives» i min store, ekstremt dyre seng, sier han.

I tillegg skal disse kjendisene være med: forfatter Linnéa Myhre, programleder Christine Dancke, skuespiller Edward Schulteiss, programleder Siri Nilminie Avlesen-Østli, programleder Morten Hegseth, skuespiller og programleder Margrethe Røed, lærer og forfatter Håvard Tjora, fotballekspert Bernt Hulske, skuespiller Carl Martin Eggesbø, programleder Faten Mahdi Al-Hussaini, artist Ulrikke Brandstorp, programleder Vida Lill Berge og skuespiller Jakob Schøyen Andersen.

Kommentarer til denne saken