Lars Kristian Flemmen vant gullrute for beste humorprogram

GULLRUTENVINNER: Lars Kristian Flemmen fra Sandefjord sto på scenen som syngende servitør i Hvalsommer for første gang i 2005. I 2015 var han regissør for sommerrevyen. I dag er han ansatt i Seefood TV og vant Gullruten for beste humorprogram med «Parterapi», som han har regissert. Her er Flemmen avbildet under en prøve i Fon-teltet i 2015.

GULLRUTENVINNER: Lars Kristian Flemmen fra Sandefjord sto på scenen som syngende servitør i Hvalsommer for første gang i 2005. I 2015 var han regissør for sommerrevyen. I dag er han ansatt i Seefood TV og vant Gullruten for beste humorprogram med «Parterapi», som han har regissert. Her er Flemmen avbildet under en prøve i Fon-teltet i 2015. Foto:

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

Sandefjordingen er kjent for mange som syngende servitør i Hvalsommer, og har også regissert sommerrevyen. I dag er han ansatt i Seefood TV, som vant Gullruten for beste humorprogram med «Parterapi» i helgen.

DEL

Siden Hvalsommer og diverse lokale opptredener har Flemmen regissert musikkvideoer for Alexander Rybak, produsert reklamefilmer og hatt regi på en rekke tv-produksjoner vist på TV Norge, TV2 og NRK.

Sistnevnte kanal gikk av med seieren i flere kategorier under TV-prisutdelingen Gullruten i Grieghallen i Bergen i helgen.

Flemmen har hatt regien på humorserien «Parterapi» med komiker Kevin Vågnes. Serien er produsert for NRK av produksjonsselskapet Seefood. 
I konkurranse med «Best før», av samme produksjonsselskap, «Hvite gutter» av Feelgood SFTV for Discovery Norway og «Magnus» med Viafilm og NRK for NRK gikk karakterene med de enormt store personlighetene av med seieren.

VANT: Vegard Harm fra Stokke vant Gullrutens publikumspris sammen med kollegaen Morten Hegseth.

VANT: Vegard Harm fra Stokke vant Gullrutens publikumspris sammen med kollegaen Morten Hegseth. Foto:

Vegard Harm vant Gullrutens publikumspris

En annen sandefjording, Vegard Harm og kollegaen hans Morten Hegseth fra VGTV fikk flest stemmer og vant publikumsprisen.

Duoen, som blant annet står bak podkasten «Harm og Hegseth», danket ut Jørgine Vasstrand, Nicolay Ramm og Solveig Kloppen.

Da Anne Rimmen og Silje Sandmæl skulle dele ut prisen, kunne de annonsere at det aldri før har kommet inn så mange stemmer som i år.

172.000 hadde stemt fram sine favoritter, og aller flest av dem gikk til VGTV-duoen.

– Unnskyld for all maset om stemming, sa Morten Hegseth fra scenen.

Harm takket familie, venner og treningskollega Jørgine Vasstrand som han lager «Vegard x Funky» på VGTV med.

LES FLERE SAKER FRA SB. NO:

Artikkeltags