Gå til sidens hovedinnhold

Vendela og Petter leder moteshow

Artikkelen er over 3 år gammel

Norges nye kjendispar gleder seg til å komme. På Vektergården i Horten skal de kaste glans over et femårsjubileum.

(Gjengangeren)

Ja, det er faktisk fem år siden Vektergården ble åpnet. Det skal feires med brask og bram førstkommende lørdag, med moteshow som det store høydepunktet.

– Og da kommer altså Vendela og Petter hit. Vi hadde et møte i forrige uke, og de stiller opp som konferansierer, forteller Michelle Nævra, daglig leder i motebutikken VIC.

LES OGSÅ: Maria søker bonderomantikk på TV2

Skulle du være blant dem som trenger nærmere presentasjon av Vendela og Petter?

Det er altså snakk om tidligere supermodell Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Hun har vært kjent siden han gikk i barnehagen. Han fikk et navn da han vant den noe kontroversielle realityserien Paradise Hotel. Senere møtte de to hverandre under innspilling av Kjendis-Farmen. Søt musikk oppsto. I mai ble det kjent at de to var blitt et par. Aldersforskjellen på 13 år – Vendela er eldst – det ser de helt bort fra. Nå har de også fått sin egen TV-serie på TV2 Livsstil.

– Hvordan fikk dere lokket Vendela og Petter til Horten?

– Jeg kjenner Ronny Ottem, som driver «Personlige Opplevelser» i Oslo. Han kommer jo opprinnelig fra Horten, og han kjenner jo en del folk. Det var slik det kom i stand, forteller Michelle.

Alle motebutikkene i Vektergården skal presentere sine høstkolleksjoner. Som mannekenger stiller danserne fra Verzatile Crew.

– Jeg var snakket med Vendela så seint som i går, og de gleder seg veldig til å komme, sier Michelle.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.