Dette er en innsendt lesersak, skrevet av en ekstern bidragsyter.

Søndag var det at musikkinteresserte igjen var samlet i Sandefjord kirke for å høre Sandefjords dyktige jazzmusikere. Rotaryklubben sto som arrangør i samarbeid med MISK (Musikk i Sandefjord kirke), og inntektene gikk til det viktige arbeidet ved «Rusfritt nettverk» på Sandar Herredshus.

Overskuddet av tidligere konserter har også gått til arbeid for de som har det vanskeligst blant oss.

Konserten åpnet med vellyd fra vokalgruppen Tress, som sang a cappella. Det var nydelige låter som Amazing Grace og Take me home. De tre damene: Heidi Kristine Richter, Ingunn Helen og Mari Anne Kaada Tegneby (en del av Terrablue Voices), ga publikum et veldig løft med sin vakre sang.

Konserten hevet seg ytterligere da sandefjordmusikerne, Svein Børge Haugberg (altsaksofon), Agnar Aspaas (bass), Helge Christensen (trommer) og Magne Arnesen (piano) startet sin del av konserten. Etter det første nummeret kom Kelly Dickson og fortsatte med topp jazzsang. Vi fikk høre en meget samspilt jazzband som gledet tilhørerne med kjente viser som Doodlin’, Georgia on my mind og God bless the child. Kelly Dickson, som kommer fra Nord-Irland, har slått seg ned i Sandefjord og kan blant annet høres på SandefjordJazz fra tid til annen. Både sanggruppen Tress og jazzmusikerne spilte gratis til inntekt for det gode formålet. Det gjorde også Torkel Hasle med fint lydanlegg og perfekt lyd.

Det ble en nydelig konsert med kjente jazzlåter, som ga gjenklang hos publikum. Konsertens overskudd blir et kjærkomment tilskudd til sosiale arbeidet på Sandar Herredshus.