Gå til sidens hovedinnhold

Velkommen til en kaffeprat, Ellefsen, så vi kan oppklare misforståelser om Mulighetshuset og Verdensteateret

Oppfølging av leserinnlegget til Knut Terje Ellefsen 18.11.20: Takk for ditt engasjement, det er flott og viktig at man engasjerer seg i utviklingen av sin egen by. Vi er også engasjerte og ønsker å bidra til en positiv utvikling av Sandefjord sentrum.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For å lykkes med et godt utviklingsprosjekt mener vi at det er viktig å snakke sammen. Da oppklares mange misforståelser, og man kommer ofte frem til bedre løsninger.

Dialog med flere

Derfor har vi over tid inkludert både Fortidsminneforeningen og Foreningen Gamle Sandefjord i en dialog om utviklingen av Sperrekvartalet. De er kunnskapsrike og har mye relevant erfaring. Vi har opplevd dem som meget seriøse, og samarbeidet har utelukkende vært positivt for prosjektet.

Les også

Forslaget om å integrere Mulighetshuset i det planlagte bygget i Sperrekvartalet, betyr reelt at Verdensteateret rives

Det samme har vi gjort med planavdelingen i kommunen og kulturarv i fylkeskommunen. Dette har resultert i en svært konstruktiv og god dialog som har gjort prosjektet bedre for både byen og oss. De er tilgjengelige og engasjerte, og det oppleves som om vi drar i samme retning. I ditt innlegg om plassering av Mulighetshuset drar du dessverre slutninger som ikke er korrekte.

På vår eiendom

En kort telefonsamtale hadde oppklart dette. NAV sitt prosjekt med Mulighetshuset er et svært godt prosjekt som vi håper blir realisert, enten det er i Sperrekvartalet eller andre steder. Vårt innspill til NAV i denne forbindelse dreier seg utelukkende om bygningsmasse som kan føres opp på vår egen eiendom.

Velkommen til en kaffekopp!

Verken Naper'n eller Verdensteateret er med i vårt prosjekt.

Når vi er kommet langt nok i prosessen, vil vi naturligvis dele skisser og beskrivelser gjennom avisen.

Med et slikt engasjement som du viser, så har du sikkert mange gode innspill for utviklingen av Sperrekvartalet, og jeg vil gjerne møte deg for å utveksle ideer. Så snart situasjonen åpner for det, vil jeg ta kontakt og invitere til en kaffekopp.

Ser frem til å møte deg, og håper du har anledning til å stille.

Kommentarer til denne saken