Stem på din favoritt

Elise Næsgård fra Sandefjord håper å gå videre i Vestfoldtalenter, og sang av full hals under opptak.
 Foto: Kirvil Håberg Allum

Elise Næsgård fra Sandefjord håper å gå videre i Vestfoldtalenter, og sang av full hals under opptak. Foto: Kirvil Håberg Allum

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

105 videoer av unge Vestfoldtalenter ligger nå ute på sb.no.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Ved å gå inn på Vestfoldtalenter vil du kunne se opptak av samtlige som er med i Vestfoldtalenter – et samarbeidsprosjekt mellom Sandefjords Blad og Tønsbergs Blad.– Jeg har kikket på en del av videoene og overraskes av at så mange lesere allerede har rukket å gå inn for å gi sine anbefalinger. Videoene kan enkelt deles på Facebook, så her er det mulig for deltakerne å få vist seg fram på en skikkelig måte for et stort publikum, sier utviklingssjef i Sandefjords Blad, Vibeke Bjerkaas.

Kan vinne plass på scene

En jury bestående av Zeromancers Kim Ljung, Slottsfjellfestivalens bookingsjef, Henning Krane og Tone Jørgensen fra Ungdommens kulturmønstring vil plukke ut 20 som vil gå videre.

Gjennom en sms-avstemning blir dette antallet redusert til fire. Disse får opptre under Tønsbergs Blads sommerkonsert på Brygga i Tønsberg 16. juni. Gjennom nok en sms-avstemming, blir en vinner kåret, og blir belønnet med hele 10.000 kroner.

SE ALLE DELTAKERNE HER!

Stor interesse fra Sandefjord

Bjerkaas synes det er ekstra gledelig er det at så mange i konkurransen kommer fra Sandefjord.

– Jeg var faktisk ikke klar over at en talentkonkurranse skulle bli så populær blant innbyggerne i byen vår. Det er helt tydelig et behov for arenaer som dette, sier hun og gleder seg til fortsettelsen.

– Det blir spennende å se hvor mange sandefjordinger som går videre til SMS-konkurransen og finalen. Jeg håper at alle i Sandefjord følger med våre talenter, og at de stemmer til de får vondt i tommelen, sier hun.

Artikkeltags