Gå til sidens hovedinnhold

Vi kommer sterkere igjen ...

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Gratulerer til valgets vinnere, og tusen takk til de som stemte på oss!
Også vi føler oss i dag – som et slags vinnere, når Demokratene i Sandefjord med det desidert minste budsjett og personellressurser og i tillegg ikke har hatt lokallag i Sandefjord mer enn 2 måneder, allikevel gjør såpass suksess, så tar vi det som et signal og et bevis på at vi har saker og en virkelighetsbeskrivelse som svært mange støtter.
Med det utgangspunktet tatt i betraktning, oppnådde vi tross alt å bli et av Demokratenes beste lokallag.
Det er sterkt, når Demokratene i Kristiansand gjorde et brakvalg og satte en arrogant og pengesløsende maktelite grundig på plass.

Vi vil få takke våre politiske venner og motstandere, som med noen unntak, sto for en god og vennskapelig valgkamp.
At det er revolusjonære parti som tilsidesetter folkeskikk, rettferdighet og demokrati i sin iver for å oppnå resultater, overrasker oss derimot ikke.
At noen individer og grupper tilknyttet disse, benytter metoder som ikke hører hjemme i et sivilisert samfunn ser vi med stor bekymring på.
Når heller ikke alle partier gis like muligheter for offentlig å presentere sine saker, er også det et alvorlig demokratisk problem, som samfunnet må reagere på!

Nå starter imidlertid vår egentlige kamp og vi vil få oppfordre alle som kan tenke seg å gjøre en innsats for Demokratene lokalt eller nasjonalt, om å ta kontakt.
Vi har alle et grunnleggende ansvar for å bidra i vårt demokrati, enten som politisk aktiv eller som velger.
Ingenting er perfekt, men som Winston Churchill sa: «Demokrati er den verste styringsformen som finnes, bortsett fra alle de andre som er blitt prøvd opp gjennom tidene»
Igjen, Takk til folk i Sandefjord som ga oss tillit, vi ser fram til å jobbe for og med dere!

Kommentarer til denne saken