Gå til sidens hovedinnhold

Vi ville gjerne hatt dere der, Liberalistene

Roar Howlid

AUFer

Følg på: Facebook

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi skulle også ønske dere kunne si nei til diskriminering og rasisme. Fremmedfrykt og hat forsvinner ikke av seg selv.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Lørdag 27. april besøkte rasistene i Sian Sandefjord. AUF arrangerte sammen med RU motdemonstrasjon, med over 100 deltagere. Vi er veldig glade for støtten til aksjonen vi fikk på SB.no fra Anna Nachtstern i Liberalistene. Det er viktig at alle partier står sammen i kampen mot hat og fascisme.

I praktisk politikk er det dessverre lite Liberalistene gjør for å ta et oppgjør med rasisme. Politikken deres er gjennomgående naiv, med tro på at diskriminering forsvinner av seg selv. Det vet vi at den ikke gjør.

Liberalistene mener at restauranter skal ha “frihet” til å nekte mennesker med en annen hudfarge inngang. For AUF er det helt uaktuelt, og vi mener det legitimerer rasisme.

Liberalistene vil også åpne for barnearbeid, fjerne velferdsstaten, fjerne arbeidsmiljøloven og legalisere alle former for narkotika.
Dette er gammeldags politikk, som vil øke forskjellen mellom folk og redusere tilliten i samfunnet. Det vil igjen føre til mer rasisme og diskriminering.

Vi står gjerne sammen med dere neste gang det kommer fascister til byen, men den historieløse og naive politikken som legitimerer rasisme må dere legge fra dere.

Kommentarer til denne saken