Vil du fortelle om din konsert, forestilling eller foredrag?

STORT ELLER SMÅTT: Sandefjords Blad vil gjerne ha epost om ditt arrangement til kultur@sb.no.

STORT ELLER SMÅTT: Sandefjords Blad vil gjerne ha epost om ditt arrangement til kultur@sb.no.

Hver fredag i Sandefjords Blads papirutgave forteller vi om store og små planlagte hendelser i kommunen. Nå etterlyser vi dine arrangementer.

DEL

Samme kulturkalender blir publisert på sb.no torsdager kvelden i forveien, derfor er det viktig at tipsene kommer inn til redaksjonen før onsdag morgen.

Nytt fra september er, at alle som vil nevnes, må sende oss en e-post til kultur@sb.no. Dette for at vi skal ha fersk informasjon fra interesserte arrangører. I eposten vil vi ha informasjon om hva som skal skje, hvor arrangementet skal foregå, hvem som arrangerer, dato og klokkeslett.

Når redaksjonen ser på tilfanget for uka som kommer, prioriterer vi ut ifra hva som er kommet inn. Store arrangementer med mye informasjon vil bli prioritert plassmessig.

Så har du eller én av de lokale bidragsyterne en god historie i tillegg til arrangementet, og kanskje et bilde å by på, er sjansen stor for at nettopp ditt arrangement får et eget avsnitt i den redaksjonelle biten av kalenderen. Å stå i kulturkalenderen i Sandefjords Blad er gratis.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken