Window, Building

Bildetekst: Bildeteksten

Varm handel i «Julegavehuset»

På Hvaltorvet Kjøpesenter ligger alt til rette for en koselig førjulshandel.

– Det er ikke uten grunn at vi kaller Hvaltorvet for Julegavehuset. Her har vi det meste til de aller fleste, og alt ligger til rette for en varm og koselig julehandel, sier senterleder Geir Ellefsen.

Det er noe lunt og fint ved å komme til det julepyntede senteret. Lys, pynt, julemusikk og smilende ansatte som hjelper alle med å finne den perfekte gaven.

Med tilhørende parkeringshus under torget kan det ikke bli enklere. Bilen står tørt og varmt parkert, og du kan gå rett fra parkeringshuset og inn i senteret. Parkeringen blir registrert ved innkjøring, så du behøver ikke bekymre deg for tid og bøter.

Smile, Sleeve

Førjulskos

Sentereledelsen er opptatte av å tilrettelegge for at julehandelen skal være en god opplevelse, ikke et stressende pliktløp.

– Med julemusikk, julepynt og spennende forberedelser til juleaften får alle en mer hyggelig start på julefølelsen, sier senterkoordinator Malin Ramberg.

Hun mener det å planlegge og sette av tid for julehandelen kan gjøre opplevelsen mye koseligere.

– Som å ta en førjulskaffe med en venn, det er alltid koselig. Eller kanskje bytte ut den vanlige kaffen med kakao med krem eller en gløgg i stedet? Enten det er et kaffestopp, en lunsj, en middag, eller kanskje kveldsmat, så har vi gode alternativer, sier Malin.

Med et planlagt besøk til ett av spisestedene på Hvaltorvet kan kosefaktoren settes enda et hakk opp.

Ikke glem å få med deg pepperkakebyen, der barnehager, skoler, fritidsordninger, foreninger og bedrifter har bakt pepperkakehus som stilles ut. Pepperkakebyen er et samarbeid med Eiendomsmegler Krogsveen, og setter enda større fart på julestemningen. Her er det også mye inspirasjon å hente til hjemmebaksten.

Jul på Hvaltorvet Kjøpesenter

Utvidet åpningstid

Fra 12. desember, kl. 10-21

Søndagsåpent

11. og 18. desember, kl. 14-18

Christmas tree, Sky, Building, Snow, Plant, Biome, Leisure

Julehandel for alle

En julehandel på Hvaltorvet passer for de fleste. Noen vet nøyaktig hva som skal kjøpes, og da er det bare å gå fra butikk til butikk. Med alt på et sted kan man dermed spare mye tid.

For de som ikke har bestemt seg for hva gavene under treet skal inneholde, er Julegavehuset også perfekt. Ved å ta seg tid, titte i butikker og snakke med betjeningen, kan de beste gaveideene plutselig komme. Da er det er rom for å være spontan.

Og dersom du ikke finner den perfekte gaven, er sentrumsgavekort en god idé. Gavekortautomaten ligger ved rulletrappen utenfor Intersport.

– Gavekortet fungerer i alle butikkene i Julegavehuset, og er veldig populært. Kanskje du finner en liten julegave til deg selv også, smiler Malin Ramberg.

– Når posene med gaver begynner å fylles opp, er det en super idé å bruke pakkehjelpen vår. Du leverer gavene i pakkedisken, og de blir pent pakket inn og oppbevart til du henter de igjen. En ekstra fin tjeneste som vi er glade for å tilby kundene våre i førjulstiden.

Smile, Sleeve, Standing, Happy, Community

Gleden av å glede

I Glassgården i 1. etg, ved La Baguette i 2. etg, og på det store juletreet ute på Torvet, henger det kort med julegaveønsker fra barn i familier med svak økonomi. Har du mulighet til å bidra, er dette en fin aktivitet å ta med seg barna på. Noe som kan skape minner dere vil huske, og ikke minst gir det ekstra glede til ukjente barn.

– På noen av kortene står det flere ønsker, og da kan du velge ett at de, forklarer Geir Ellefsen.

Gaven leveres i den låste Røde Kors gavekontaineren som står i Glassgården i 1. etg, så sørger Røde Kors for at gaven kommer til rett person.

– Julen handler om glede, og i Julegavehuset kan du oppleve det på mange plan, avslutter senterlederen.

Handlevett-regler

  • Planlegg handleturen, det er helt greit å handle alene
  • Tilpass handleturen etter ønskelister og lange åpningstider
  • Ta hensyn til vær og tilbudsvarsler
  • Vær forberedt på dårlig vær, parkér gjerne i vårt P-hus
  • Lytt til erfarne butikkfolk, spør gjerne om tips og råd
  • Ta lokale handlevalg, ikke gå over nettet etter vann
  • Bruk kort og barnepass
  • Spar på kreftene, ta gjerne en pause på en av våre kafeer
Sitat Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tempor dui et nunc laoreet eleifend

Navn Navnesen

Annonse

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Design og Layout: Amedia Kreativ

Design og Layout: Amedia Kreativ