Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Den perfekte brudefrisyren

Annonse fra Velvære Frisør

Det er din stil og din personlighet som gjelder den dagen du er brud. Sørg for at frisyren fremhever det og ikke gjør deg ugjenkjennelig. Det er helheten som gjelder. Det at du er storfornøyd med hår og sminke den dagen du gifter deg vil gjenspeiles i din utstråling som brud.

Velvære Frisør er en salong hvor 4 livsglade jenter står klare med saks, kam og farge slik at vi kan sette deg i fokus! 

I vår salong bobler det over av kreativitet og glede over faget vårt. Vi har høy faglig kompetanse, og kommer gjerne råd og veiledning for hvilken frisyre som vil passe perfekt for deg på den store dagen.

Tiden før bryllupet er ofte hektisk og kan virke litt stressende med tanke på all planleggingen. Det er mange viktige beslutninger som skal tas, og valg av frisør er én av dem. 

Bryllupsdagen er en dag du skal føle deg vel. Ikke minst ønsker man at den utkårede skal miste pusten av beundring når du går ned kirkegulvet. 

Som brud har du sikkert et ønske om hvordan frisøren skal være. Vi kan forlenge eller fylle ut håret med tape eller punkt extensions. Ønsker du lit farger til den store dagen tilbyr vi helfarging, foliestriper og forskjellige typer frihåndsstriper.

Vi former og farger bryn og vipper om dette er ønskelig.

Vakre negler er også viktig detalj på bryllupsdagen. Det er tross alt på fingeren gifteringen skal sitte, og gjestene vil nok beundre ringen utover kvelden. Vi tilbyr shellac.

Velvære Frisør tilbyr en eksklusiv salongkur i fire trinn eller en allminnelig kur. Begge inkluderer en hodebunnsmassasje. Vi tilbyr alt fra en deilig kur med massasje til en total make- over. 

Også brudgommen trenger en pause fra bryllupsplanleggingen, og vi tilbyr en avslappende massasje for menn.

Våre flinke frisører har opparbeidet flotte kunderelasjoner, og kundene er meget fornøyde med servicen og salongen.

Hos Velvære Frisør blir du tatt imot med et smil og vi gleder oss til å sette deg i fokus, forbi du fortjener det.

Velvære Frisør – ikke bare hår, men velvære! 

Velvære Frisør

• Velvære Frisør startet opp i 2013 i Rådhusgata 11 i Sandefjord sentrum

• Salongen eies og drives av Camilla Arneson og Linn Camilla Eftedal

• Vi er fire dyktige jenter i denne trivelige salongen

• Vi tilbyr mer enn bare klipp og farge – her står velvære i fokus

• Tjenester:

Extensions

Vipper og bryn

Shellac

Brud og sminke

Hårkur/hodebunnsmassasje med eller uten kur

• Vi ønsker alle faste og nye kunder hjertelig velkommen! 

Redaksjonen i Sandefjords Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet