Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Enestående atmosfære rundt den store dagen

Annonse fra Engø Gård

Velkommen til et sted hvor skuldrene senkes og sjelen rekker å få ro. Her skjemmes ganen bort og vårt vertskapsteam står parat nettopp for deg, ditt møte, konferanse eller selskap.

Rosebladene ligger strødd utover løperen. Fargerike blomstene er dandert rundt buen foran dere. Glade gjester venter spent på brudeparet. Bordoppsettet er verdig en kongelig. Servitørene står klare med sabler for å hugge halsen på champagneflaskene over. Den store dagen er kommet!

Engø Gård er stedet hvor skuldrene senkes og sjelen rekker å få ro. Her skjemmes ganen bort og vårt vertskapsteam står parat nettopp for dere og deres selskap.

Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen. Hos oss kan dere feire bryllupsdagen i en eksklusive og fredfull idyll, hvor arrangementet foregår i rolige og sjarmerende omgivelser, kombinert med kulinariske nytelser og velvære. 

Brudepar har en kontaktperson som er med dem gjennom hele planleggingsprosessen og en full stab til disposisjon under hele feiringen. Dette innebærer at med vår 15 års lange erfaring kan brudeparet være gjester i sitt eget bryllup. Vi tar oss av alt det praktiske og sørger for at alle detaljer er på plass før feiringen.

Fra kjøkkenet kommer det fantastiske retter med de beste råvarene for årstiden, akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren vår. På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Derfor skiftes menyen månedlig. På denne måten får gjestene de beste råvarene til enhver tid – uansett sesong. 

Vårt mest populære alternativ er Hotelleie. Mange brudepar velger å ankomme fredag med sine nærmeste eller hele selskapet for en "3 dager til ende-feiring". Vi har gode tilbud dersom man velger å leie hele eller deler av stedet i flere dager.

Engø Gård har 47 rom slik at både brudepar og gjestene kan trekke seg tilbake for en god natts søvn etter bryllupsfesten.

Hovedhuset er et populært alternativ hvor brudeparet kan få en rolig kveld med sine nærmeste dagen før de gir hverandre sitt ja. Den store plassen i stuene passer perfekt for brud og forlovere å gjøre seg klare før vielsen. Huset ligger midt på tunet, hvor de fleste vielsene foregår, og vi ser for oss fantastiske ankomster av bruden ut fra det herskapelige hovedhuset hvor hun har blitt gjemt bort før vielsen. 

Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Den gamle låven er fullstendig restaurert, og høyloftet huser nå restaurant Pileredet. Her serveres det mat til 100 gjester. Sjøglimt er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt mot sjøen og plass til 20 gjester. Fjøset er gjort om til en koselig peisestue. Mulighetene hos oss er mange.

Vielse utendørs er alltid mulig hos oss. Innendørsvielse garanteres kun ved Hotelleie. Engø Gård er vigslet grunn og vi kan derfor ha vielse med prest i tillegg til dommer og vigsler fra Human Etisk Forbund.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både brudepar, gjester og vertskap vil minnes med glede! 

Engø Gård

• Engø Gård Hotell & Restaurant er et landlig hotell med anerkjent gourmetrestaurant.

• Det serveres frokost, lunsj, afternoon tea og 4-7 retters gourmet meny hele året.

• Bord kan bestilles til alle måltider, selv uten overnatting på hotellet.

• Engø Gård har også flotte lokaler til konferanse og selskaper.

• Engø Gård er populært for bryllup, bursdagsfeiringer, ledersamlinger og eventer.

• Det er mulig å leie hele gården, inkludert de 47 hotellrommene og andre lokaler.

• Engø Gård er medlem av De historiske Hotell & Spisesteder.

• Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. 

Redaksjonen i Sandefjords Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet