Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Hvitt smil til bryllupsdagen

Annonse fra Tannlege Reidar Øyen

Et smil er det beste smykket du kan ha på bryllupsdagen! Vi hjelper deg med å få et hvitt smil slik at du kan smile med hele deg!

Adresse
Thor Dahls gate 1, 3210 Sandefjord


Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00
Kveldsåpent etter avtale. 

Deres store dag er kommet! Dette er deres dag!

Alt er nøye planlagt, helt ned til den minste detalj: Kjole, sminke, hår, blomster, dress, sko.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Vårt dyktige tannhelseteam hjelper deg med å få et ekstra skinnende smil til den store dagen.

Vår tannklinikk tilbyr de aller fleste former for tannbehandling i Sandefjord, og du finner oss i nye og moderne lokaler på Brygga.

En grundig klinisk undersøkelse er en selvfølge. Både tenner, støttevev (periodontium) og munnslimhinner blir undersøkt nøye ved alle regelmessige, årlige kontroller

Tannbleking kan utføres både av tannlege og tannpleier. Det finnes to måter å utføre dette på: Enten hjemmeblekning eller klinikk-blekning. Det er mange blekemidler å få tak i, spesielt i dag når mye kan skaffes på nettet. Det vil alltid være både tryggest og mest effektivt å få tannbleking utført hos kvalifisert tannlege-personell. Grunnen til det er følgende:

- Mange produkter med ukjent virkestoff og konsentrasjon. Dette kan resultere i bivirkninger på tenner, tannkjøtt og munnslimhinnen generelt.

- Tenner som skal blekes bør vurderes av tannlege for å kartlegge om tennene er egnet for bleking og at eventuelle defekter i fyllinger og tenner skaper komplikasjoner. 

Hjemmebleking er vanligst og enklest. Tannlegen lager en blekeskinne til hver kjeve, som brukes til å holde på blekemidlet på tennene for å gi best mulig virkning. Dette brukes gjerne 3-4 ganger for å oppnå et godt resultat.

Klinikk- bleking foregår i tannlegestolen, og da sitter man gjerne i 45 -90 minutter mens blekemidlet får virke på tannoverflaten.

Hos oss er det 2 allmenntannleger. 1 oral kirurg med doktorgrad, 1 kjeveortoped (reguleringsspesialist) og tannpleier i tillegg til tannhelsesekretær.

Vi hjelper deg med å få et hvitt smil til bryllupsdagen! 

Tannlege Reidar Øyen

• Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til vår moderne tannklinikk på Brygga i Sandefjord.

• Vi har lang klinisk erfaring med bred kompetanse innen privat tannhelse og har knyttet til oss flere ulike spesialister innen tannlegebehandling.

• Vårt tannhelseteam består av erfarne tannleger, tannpleier og tannhelsesekretær som ønsker å gjøre tannlegebesøket hos oss til en hyggelig opplevelse.

• Våre spesialister innen kirurgi og tannregulering har lang erfaring med mange års samarbeid.

• Alle pasienter med krav om refusjon fra HELFO betaler kun egenandel hos oss.

• Studenter får 30 % rabatt ved fremvisning av gyldig studentbevis. 

Vi tilbyr følgende behandlinger

• Tannbleking

• Kosmetisk tannpleie

• Behandling av dårlig ånde

• SPA- behandling av tenner og tannkjøtt 

Redaksjonen i Sandefjords Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet