Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Total bryllupspakke med alt inkludert

Annonse fra Unike Hoteller

Drømmer du om det perfekte bryllup, med en romantisk stemning, unik beliggenhet, serviceinnstilt vertskap og hvor alt er skreddersydd?

Våre enestående hoteller med unik beliggenhet i Sandefjord, Stavern og Åsgårdstrand tilbyr dere en perfekt ramme for den store dagen.

Vi ønsker å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen. Vi er et stolt og serviceinnstilt vertskap og skreddersyr samtlige arrangementer.

På alle tre hotellene kan vi tilby en total bryllupspakke med alt inkludert. Her legges alt til rette for at feiringen skal bli vellykket. Hos oss får dere det lille ekstra som høye glass, sølvbestikk, lysestaker i sølv, tøyservietter og tøyduker.

På Midtåsen har vi egne bryllupspakker, som virkelig imponerer. 

Unike Hoteller har fantastiske selskapslokaler og har erfaring med gjennomføring av store arrangementer slik at den store dagen blir perfekt.

Brudepar og gjester nyter velsmakende retter fra vårt kjøkken. Rettene er basert på tradisjonsrike oppskrifter og benytter kun de beste råvarer. Vårt smaksbilde er fundamentert i det franske gourmetkjøkken i samspill med norske tradisjonelle oppskrifter.
Våre kokker kommer fra 5-stjerners hotellet Sofitel Luxury Hotel og en 2-stjerners Michelin-restaurant i Frankrike, samt gourmetrestauranter i Danmark.

Vinene er håndplukket og spesielt tilpasset våre menyer.

En mer romantisk og komplett bryllupsfeiring finner dere ikke! 

En total bryllupspakke inkluderer

Aperitiff
Ett glass aperitiff ved ankomst, enten i vår lobbybar, egen salong eller i eget selskapslokale.

Mat
Tre-retters middag – velg mellom tre ulike menyer

Drikke til middag
Hvit- og rødvin, alternativt øl eller mineralvann.

Kaffe og avec
Etter desserten skjenkes kaffe og avec.

Fri bar
Fra kl 22 til kl 01:30 er det fri bar.

Unike Hoteller

• Unike Hoteller ønsker å gjenskape den ærverdige hotellopplevelsen.

• Vi tilbyr hoteller med en spennende historie, personlig service og godt, dedikert vertskap som fyller et etterspurt alternativ til de ordinære kjedehotellene.

• Våre hoteller inkluderer Hotel Wassilioff AS, Grand Hotel Åsgårdstrand, Hotel Kong Carl og Midtåsen.

• Vi er et stolt og serviceinnstilt vertskap og skreddersyr samtlige arrangementer.

• Vi har fantastiske selskapslokaler og har erfaring med gjennomføringen av store arrangementer.

• Vårt kjøkken er basert på tradisjonsrike oppskrifter og benytter kun de beste råvarer.

• Vårt smaksbilde er fundamentert i det franske gourmetkjøkken i samspill med norske tradisjonelle oppskrifter. Våre kokker kommer fra 5-stjerners hotellet Sofitel Luxury Hotel og en 2-stjerners Michelin-restaurant i Frankrike, samt gourmetrestauranter i Danmark.

• Vinene er håndplukket og spesielt tilpasset våre menyer.

• På alle tre hotellene kan vi tilby en total bryllupspakke med alt inkludert og tilrettelegger for at feiringen skal bli vellykket.

• Hos oss får dere det lille ekstra som høye glass, sølvbestikk, sølvlysestaker, tøyservietter og tøyduker.

• På Midtåsen har vi egne bryllupspakker, som virkelig imponerer. 

Redaksjonen i Sandefjords Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet