Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Sjekk inn på dekkhotellet i Sandefjord

Annonse fra Dekkspesialisten Sandefjord AS

Kong vinter banker på døren, så det begynner å haste med å få på vinterdekkene. Hos Dekkspesialisten Sandefjord får du raskt og effektivt lagt om, og nytraktet kaffe står klar mens du venter. Har du behov for å lagre sommerdekkene dine frem til neste dekkskifte, er det bare å sjekke dem inn på det moderne dekkhotellet. Det er ledig rom hele året!

Adresse
Nygårdsveien 80, 3221 Sandefjord


Åpningstider
Man – fredag: 08:00 – 16:30
Torsdag: 08:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Vi ser det hvert år. Kaos på veiene fordi noen bilister kjører med sommerdekkene altfor lenge utover høsten. Av en eller annen merkelig grunn, har vi nordmenn en tendens til å late som vinteren ikke kommer. Selv om vi bor i en del av verden der den alltid kommer til samme tid – ofte også litt før. Derfor lønner deg seg alltid å være ute i god tid med å bytte dekk.

– Vinteren har en tendens til å være tidlig ute. Da er det ikke særlig lurt å være sent ute med å legge om til vinterdekk. Det er altfor mange som venter altfor lenge. Jeg vil oppfordre alle til å bytte dekk før vinteren setter inn for alvor og alle skal gjøre det samtidig, sier Erik Bjørkås Johansen, daglig leder.

Selv om Dekkspesialisten Sandefjord har stor kapasitet, kan det fort bli kø når alle skal bytte dekk etter at den første snøen har kommet.

– Inkludert meg selv er vi to fast ansatte, men vi leier inn ekstra kapasitet i høysesongen på begge sider av vinteren, sier Bjørkås Johansen.

Han har vært i bransjen siden 2004, og våren 2015 startet Dekkspesialisten opp i Sandefjord. Selskapet er i dag leverandør av dekk og felg – med avdelinger i Sandefjord, Larvik, Porsgrunn og Skien. De er også tilknyttet Fagdekk, et av landets største kjedesamarbeid i bransjen.

– Vi driver primært med dekk og felg for personbil, ATV og mindre ting på hjul. I tillegg driver vi med salg av en type el-scootere. Vi samarbeider også tett med avdelingen i Larvik om lastebiler og andre tyngre kjøretøy, forteller Bjørkås Johansen.  

Vi sier aldri nei og finner alltid en løsning!

Dekkspesialisten Sandefjord AS

Erik Bjørkås Johansen oppfordrer alle bileiere om å være tidlig ute med å få lagt om til vinterdekk.

Størst av sitt slag

Hovedmerket til Dekkspesialisten er Continental, som blir testvinner år etter år. I tillegg forhandler de Point S, som er produsert av Continental, samt det prisgunstige merket Landsail. I tillegg forhandler de felger fra kvalitetsprodusenter som Vossen, Kyowa Racing og Ava. Dekkspesialisten tilbyr også markedets mest moderne utstyr for reparasjon samt at de retter felger etter behov.

– En av fordelene ved å være en del av en kjede, er at vi får gode priser på store innkjøp. Det kommer også kundene våre til gode. Hos Dekkspesialisten får du ikke bare de beste produktene, men også de beste prisene. Vi anstrenger oss også for å skaffe det vi eventuelt ikke har, understreker Bjørkås Johansen.

Stadig flere velger dekkhotell hos Dekkspesialisten Sandefjord. Kapasiteten utvides kontinuerlig ved behov, slik at alle som ønsker det skal få plass. Her kan du oppbevare dekkene dine til fast lav pris – inkludert hjulskift, vask og oppbevaring.

– Alle dekk blir alltid vasket og sjekket ved levering, før de settes til lagring. Det er veldig viktig å rengjøre dem med en gang, slik at de ligger ikke møkkete gjennom hele eller deler av sesongen, påpeker Bjørkås Johansen.  

Tor Arne Moland har byttet noen tusen dekk de siste årene. Jobben er utført på rundt 20 minutter.

Den beste løsningen for hver kunde

Foruten fast lav pris med alt inkludert, er det mange andre fordeler med dekkhotell hos Dekkspesialisten Sandefjord. Du kan enten slå deg ned og slappe av i trivelige lokaler med en kopp kaffe – eller du kan ta en shoppingrunde. Her snakker vi sentral beliggenhet med gangavstand til "alt" – blant annet Jula, Elkjøp, XXL, Meny og Europris.

– Vi befinner oss i et nærmiljø med mye å se på og mye og gjøre. Herfra er det kun 50 meter til det meste. Det tar vanligvis ikke mer enn 20 minutter å bytte dekk, så bilen er alltid klar når du kommer tilbake. Ønsker du å slå deg ned med en kaffekopp, tar det heller ikke lenger tid enn at du så vidt rekker å drikke opp, smiler Bjørkås Johansen.

Han understreker at de alltid har som mål å finne den beste løsningen for kunden – både når det det gjelder kvalitet og pris. Fordi de jobber i en bransje med mange om beinet, er det viktig å være ærlig med kunden. Det lønner seg både for kunden og dem som bedrift.

– Personlig synes jeg det hyggeligere å selge kvalitet enn å selge billigst mulig. Jeg liker å tilby produkter jeg bruker selv, da føler jeg at jeg kan stå inne for anbefalingen. Gode dekk varer gjerne lenger, og da blir ikke totalsummen nødvendigvis høyrere, mener Bjørkås Johansen.

Hos Dekkspesialisten Sandefjord får du alltid full pakke – inkludert rask kundeservice, konkurransedyktige priser og kvalitet for alle pengene. De sier aldri nei og finner alltid en løsning. Det har gjort sitt til en stadig voksende og fornøyd kundemasse. 

Fordeler med dekkhotell hos Dekkspesialisten:

• Du slipper å lagre dekkene i egen garasje eller bod.
• Garantert riktig oppbevaring og full forsikring.
• Vi sjekker dekkene for skader, slitasje, mønsterdybde og lufttrykk.
• Dekk og felger vaskes før de stilles til lagring.
• Fast lav pris – med hjulskift og montering inkludert i prisen.
• Timebestilling eller drop-in

Dekkspesialisten Sandefjord AS

• Dekkspesialisten Sandefjord ble etablert i 2015.
• Har også avdelinger i Larvik, Porsgrunn og Skien.
• Telemarks største leverandør av dekk og felg.
• Tilknyttet kjeden Fagdekk, en av landets største i bransjen.
• Vi har dekkhotell.
• Markedets mest moderne utstyr for felgretting.

Redaksjonen i Sandefjords Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet