Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

En komplett aktør i byggebransjen

Annonse fra Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted AS

Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted AS ble etablert i 1985 av Roy Holth og Per Erik Sagatun. De påtar seg oppdrag innen blikkenslagerarbeid, taktekking, ventilasjon og fasadearbeider. Fokuset er rettet mot kompetanse, kvalitetsarbeid og sikkerhet for de ansatte.

Adresse
Pindsleveien 5B, 3221 Sandefjord


Åpningstider
Mandag – fredag: 07:00 – 15:30

I løpet av de 34 årene Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted (VKB AS) har vært i bransjen, har de utviklet seg til å bli en komplett aktør i byggebransjen.

I dag er de 35 ansatte. Dette er fordelt på tre blikkenslagere med mesterbrev, en taktekker med mesterbrev, 13 med svennebrev, seks taktekkere med svennebrev, to lærlinger og en utplasseringselev.

Alle de ansatte har liftkurs og kurs for varmearbeider.

Bedriften, som omsetter for 45 millioner i året, har kompetanse, sikkerhet og HMS i førersetet.

VKB AS er også en sterk bidragsyter til holdningskampanjen #Medbyggerne. Dette er et samarbeid mellom offentlig sektor, partene i arbeidslivet og byggebransjen i Vestfold. Formålet er å få flere til å bli medbyggere og handle hvitt, for å sikre et stabilt og trygt arbeidsmarked, bedre de håndverksmessige utførelsene og hindre skadelige arbeidssituasjoner.

VKB AS påtar seg oppdrag innen blikkenslagerarbeid, taktekking, randonmålinger, ventilasjon og fasadearbeider.

Med eget verksted i Pindsleveien 5B jobber tre faste ansatte med produksjon av diverse oppdrag.

Taktekkeravdelingen består av ti høyt kvalifiserte taktekkere som utfører membran og folietekkinger på beste måte. Hovedleverandøren er Derbigum, et belgisk produkt, som er ISO-godkjent og har alle tekniske godkjenninger i Norge.

Debigum har blitt testet jevnlig i 30 år av Sintef, og rapportene tilsier at den vil leve i minst 10-15 år med vedlikehold.

VKB AS påtar seg oppdrag i alle størrelser, fra små terrasser til hytter, eneboliger, næringsbygg og store leilighetskomplekser.

På referanselisten står blant annet Sjøparken i Stavern og Sandefjord Tennishall. 

Trapp i Corton-stål.

Tradisjonelt blikkenslagerarbeid

Bedriften leverer alt av tradisjonelt blikkenslagerarbeid på hus, hytter og borettslag. Også her er det en egen avdeling med blikkenslagere og lærlinger, som utfører alt av serviceoppdrag på små og store prosjekter.

I hovedsak brukes stålplater fra Tata Steel HPS200 Ultra, som har opptil 40 års produktgaranti.

Også på leveringslisten står kobber, sink, aluminium og diverse rustfrie plater.

Blikkenslagertjenestene inkluderer takrenner, nedløp, sålbenker gesimser, fasadedetaljer, beslag, helbeslåtte piper med luftet pipetopp og materialer som plastbelagt stål, aluminium, sink og kobber.

VKB AS påtar seg store blikkenslagerarbeider på Østlandet. Oppdragene inkluderer fasadekledninger i forskjellige metaller på boliger og næringsbygg. De 20 fagfolkene har spesialkompetanse på skjult innfestning på beslag og fasader og stor kompetanse vedrørende utlufting og ventileringsbehov i fasader.

Også her kan bedriften sette en rekke store oppdrag på merittlisten: Color Line- terminalen i Larvik, Rica Park Hotell og Rasteplass Sky-Landgangen.

Ventilasjonsavdelingen prosjekterer og utfører alt av små og mellomstore ventilasjonsjobber til både boligmarked og industri. 

Stilig garasjeport i kobber.

En mer effektiv isolasjon

VKB AS benytter og har tilgang til nye spesialmaterialer i byggebransjen, som ekstrem isolasjonsmateriale, vakuumisolasjon (VIP-isolasjon). Vakuumisolasjon er syv ganger mer effektivt enn tradisjonell isolasjon. Den finnes i flere utførelser for de forskjellige bruksområder som terrasser, kjellergulv eller vegger.

På sine prosjekter legger fagfolkene hos VKB AS kun CE-godkjent isolasjon, i kombinasjon med annen isolasjon, for å oppnå ønsket fall.

Foamglas er en isolasjonstype som er laget av rent glass, hvilket er et uorganisk materiale. Dette fører til at foamglas ikke er brennbart eller kan opprettholde en brann. Siden hver glasscelle i isolasjonen er hermetisk lukket fra hverandre, vil dette bidra til at materialet er damp-, vann- og gasstett. Produktet vil ikke kunne svelle, siden glass ikke tar opp fuktighet. Dette fører til at varmeisolasjonsvenen vil holde seg konstant gjennom hele levetiden, og dampsperre er unødvendig.

I tillegg jobber VKB AS med radon, radonmålinger og levering av radonbrikker til målinger. De leverer Sedum tak, som er et godt bidrag til miljøvennlig utvikling av byer. Tak med Sedum forsinker vannavrenning med 55 prosent på avløpsnettet.

VKB AS er din komplette leverandør i byggebransjen. 

Vestfold Kobber & Blikkenslagerverksted AS

• VKB AS er et firma som har vært i bransjen i 34 år og ble etablert av Roy Holth og Per Erik Sagatun.
• Vi har utviklet oss til å bli en komplett aktør i byggebransjen og er nå 35 ansatte.
• Vi setter HMS og sikkerhet i førersetet for våre ansatte.
• Vår taktekkingsavdeling består av ti høyt kvalifiserte taktekkere som utfører membran og folietekkinger på beste måte.
• Vårt verksted er bemannet med fire faste fagfolk for produksjon av diverse oppdrag.
• Vi har etablert oss på radonmålinger og er utførende på radontekkinger på bygg.
• Vi har en egen avdeling med fem blikkenslagere og blikkenslagerlærlinger, som utfører alt av serviceoppdrag på små og mellomstore jobber.
• Vår fasade/storprosjekt avdeling har 20 fagfolk som utfører store blikkenslagerarbeider på hele Østlandet. Vi har spesialkompetanse med skjult innfestning på beslag og fasader. Vi jobber med titan-, kobber-, sink-, aluminiumsplater og Cortenstål.
• Vår ventilasjonsavdeling prosjekterer og utfører alt av små og mellomstore ventilasjonsjobber til både boligmarked og industri.
• Vi er sterkt bidragsytende til holdningskampanjen #Medbyggerne.

Våre tjenester inkluderer:
- Radon
- Radonmålinger
- Levering av radon brikker til målinger
- Membran på betongdekker og parkeringsdekker
- Taktekking med asfalt og folie produkter
- Sedum tak
- Montering av takrenner og beslag
- Produksjon av beslag
- Fasader på bygg
- Foamglas isolasjon
- Vip isolasjon
- Bolig ventilasjon i VKB Ventilasjon  

Redaksjonen i Sandefjords Blad har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet