Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Jeg har blitt en del av inventaret

Siden 1997 har Stig Svendsen kjøpt bilene sine hos Solum Bil. For han er rett og slett forhandleren minst like viktig som bilmerke.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Her blir du møtt med åpne armer og får den hjelpen du trenger. Servicen her er helt unik, både på ettermarked og hos selgerne, forklarer Svein. Nå er han hos Solum bil for å hente seg en Citroen DS 4 i påvente av den nye Nissan Leaf med 60kwh-batteri som kommer til neste vinter. 

– Her er det veldig familiært, jeg føler meg som en del av inventaret og har kanskje vært her litt for lenge. Men jeg vil fortsette å kjøpe bilene mine her, smiler han. 

Vanlig med hjemmebesøk

Salgssjef Bård L.O Evertsen er enig i at det er noe spesielt med Stig: –Vi setter jo pris på alle kundene våre, og liker å tro at alle føler seg godt ivaretatt. LIkevel må jeg si at det ikke er vanlig med så tett kontakt som jeg har fått med Stig, sier Bård.

Nå er det ikke lengre bare bil som knytter Stig og Bård sammen. For ikke lenge siden tok Stig turen hjem til Bård for å se hvordan det gikk med oppussingen,, og Bård er heller ikke fremmed for en tur hjem til Stig.

– Vi er rett og slett blitt venner, smiler Bård. 

Mange spennende modeller

I tillegg til nye Nissan Leaf, som vil bli en viktig bil både for Nissan og for Solum Bil, er det mange spennende bilmodeller på vei inn dørene. 

– Nissan Qashqai har kommet i ny versjon nå, og facelift av X-trail er rett rundt hjørnet. Nye Nissan Leaf lanseres i februar med en batteripakke på 40 kWh (rekkevidde opp mot 378 km), før den største batteripakka på 60 kWh blir tilgjengelig fra høsten 2018., sier Bård. 

Citroen har også mye spennende på gang,  med nye Citroen C3 Aircross og etterhvert Citroen C5 aircross. 

– Dette er nye, spennende bilmodeller som vi vet folk har ventet lenge på, og som vi gleder oss til å vise frem, avslutter Bård. 

Del artikkelen på Facebook