Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Sånt får meg nesten til å gråte

Lyst til å se hvordan en HELT ny leilighet i Sjøparken ser ut - med helt nye møbler? Bli med Bohus-Ida når hun besøker Tinas lekre leilighet!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det er ikke hverdagskost for en møbelforhandler å komme hjem til kunde for å se hvordan ting til slutt har blitt. Nå får Ida Fuhre Helseth oppleve unntaket. Midt i november flyttet Tina Schau inn i Sjøparken utenfor Stavern. Det meste av møbler er kjøpt på Bohus i Larvik. Derfor er spenningen ekstra stor når Ida går inn i det splitter nye boligkomplekset. 

Førsteinntrykket av leiligheten faller veldig godt i smak: 

– Det er nesten så jeg begynner å gråte når jeg ser en leilighet som dette, sier en tydelig imponert ida. 


Bohus Larvik

Løkka 6

3271 Larvik

Kontakt: larvik@bohus.no

Service: ghol@bohus.no


Åpningstider: 

Hverdager: 10.00-19.00

Lørdager: 10.00-16.00

Lar naturen leve

Tinas leilighet ligger ikke bare rett ved vannet - den ligger over. På den måten kommer naturen nærmest rett inn i stua. Det var noe Tina måtte ta hensyn til da hun skulle innrede. 

– Det er viktig for meg at det er naturen som skal få plass i denne leiligheten. Samtidig var jeg redd for at mye blått og hvitt kunne gjøre leiligheten kald, derfor har jeg valgt varme farger for å gjøre leiligheten lun, sier Tina som tidligere har jobbet som interiørdesigner. 

For Tina var det også viktig at leiligheten ikke skulle bli for steril. Med hvite vegger og møbler i grått og beige, er det mer krevende å få plass til andre farger. Derfor har hun valgt rosa sofa og spisestuestoler fra Halvor Bakke i dust grønt, og sofa i rosa. 

– Jeg liker Halvor Bakke veldig godt, også er det gøy at han er lokal. smiler Tina - som også fikk plass til en annen stol fra Halvor Bakke på mesaninen.

– Naturen har alle farger. Og jeg liker disharmoni innimellom. En blomstereng hadde ikke vært fin hvis alle blomstene hadde samme farge. Så det å få inn litt farger i livet er bare fint, sier Tina. 

Fra mesaninen synes helheten i leiligheten godt

Lekker grønnfarge i Halvor Bakkes spisestuestoler

Også stolen til skrivebordet har Halvor Bakkes signatur.

Sengen er en kombinasjon av Ikea madrass og sengestamme, med sengegavl og kappelaken fra Bohus.

Over halvparten fra Bohus

Planleggingen av leiligheten startet for to år siden. Fra starten av var det viktig for Tina å lande på en fargepalett som kunne gå igjen i hele leiligheten. Hun er selv godt fornøyd med hvordan hun traff. 

– Disse fargene var jo egentlig ikke så inn da jeg valgte de ut, derfor er jeg veldig glad for at de er inn nå. Jeg er også veldig glad for hjelpen jeg fikk fra Bohus, ca 60% av møbler og tilbehør er kjøpt hos de, sier Tina. 

For Ida er det ekstra gøy å kunne vise alternativer til det ofte grå og beige som folk velger. 

– Det er veldig gøy å vise noe annet enn det folk flest velger. Fordelen hos oss er at du har mange farger å velge mellom når du skal bestille møbler. Da kan du også oppnå det særpreget Tina har fått til her, avslutter Ida.

Del artikkelen på Facebook