Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Bohus Larvik satser på nyetablerere

Skal du, som Patrick og Veronica, over til et mye større hus enn tidligere? Eller kanskje du skal flytte inn i din første leilighet? Da gir Bohus Larvik deg et kjempetilbud nå!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Aldri har det vært dyrere å kjøpe bolig. Det merker både de som kommer seg inn i markedet for første gang, og de som skal kjøpe noe større enn de har nå. Flere kvadratmeter betyr flere møbler, som kommer som en for mange stor tilleggskostnad på en allerede stor investering. 

Nå har Bohus Larvik en kjempegod kampanje for denne kundegruppen! 

Bohus Larvik

Løkka 6

3271 Larvik

Telefon: 33 13 49 70

Epost: larvik@bohus.no

Gleder seg

Gjennom megleren Leinæs & Partners i Larvik, går Patrick Skeie og Veronica Helgeland Larsen fra en liten til stor bolig på Svarstad. Barna får hvert sitt rom, og det blir mye større fellesarealer. I dag er de hovedsakelig på jakt etter senger til barna, og en kontorpult som eldstemann får bruk for når han begynner på skolen til høsten. 

– Det er veldig hyggelig å handle her på Bohus, og vi får god hjelp av Ida, smiler Patrick. 

Den yngste sønnen i huset kan glede seg til å starte dagen i sklie på vei ned fra Flexa-senga si. Det modulbaserte systemet er svært fleksibelt, og høy seng med sklie kan forandres til en lavere løsning når poden går lei. 

– Det virker som et veldig praktisk system, sier Veronica. 

Etter kyndig veiledning ender paret opp med en kontinentalseng for seksåringen. 

– Da blir det god plass til overnattingsbesøk, og posefjærløsningen i madrassen gir god støtte og god søvn, sier daglig leder i Bohus Larvik, Ida Helseth. 

Kjemperabatt

Ida har en veldig god nyhet til de som er i samme situasjon som Patrick og Veronica. Bohus Larvik slår nemlig et slag for nyetablere, med gavekort på 25% av hele kjøpsverdien. I tillegg får du gratis utkjøring ved kjøp over 10 000,-. Tilbudet gjelder kun hos Bohus Larvik, fra mandag 26. Juni til lørdag 7. juli. 

– Å etablere seg med et større hus fører til at pengene bare flyr av gårde, vi håper folk setter pris på tilbudet de får fra oss, avslutter Ida. 

Del artikkelen på Facebook