Annonsørinnhold i samarbeid med Gangsø Bygg AS

Hva er dette?

 
 

Brødrene som leverer ferdige hus

Hos brødrene Egil og Bjørn er byggegleden stor. I 2006 slo de seg sammen og driver Gangsø Bygg AS. Fra produksjonslokalene produserer de elementhus, skreddersydd etter kundens eget ønske. Her står kvalitet i fokus, og bærebjelken er fornøyde kunder.

Annonsørinnhold i samarbeid med Gangsø Bygg AS

Gangsø Bygg AS

På gården like ved Torp i Sandefjord driver de ikke med det man forbinder med vanlig gårdsdrift. I stedet er det elementer til ferdighus, garasjer, tilbygg og hytter som står på agendaen. På avstand er det lite som vitner om at dette er Sandefjords Gasellebedrift Nr. 1 i 2018. Men med en imponerende utvikling, fremdrift og god omsetning de siste årene, ser de gode utsikter i byggebransjen fremover.

Brødrene Egil og Bjørn har alltid hatt en entusiasme for byggfaget. Eldstemann Egil startet som tømrer, tok mesterbrev og startet selskapet Gangsø Byggkompetanse i 1999. Syv år senere kom Bjørn med på laget. I den forbindelse ble selskapet gjort om til et AS. I 2015 byttet de navn til Gangsø Bygg AS. I den forbindelse skiftet de også retning – og produksjon av ferdighus ble iverksatt.

Gangsø Bygg leverer komplett ferdighus eller kun ferdig utvendig – alt etter kundens ønske. En av samarbeidspartner er Vårdal Arkitekter AS, som leverer moderne arkitekttegnede hus. 

 

– Vi produserer alle elementer hjemme på gården. Det er fordel for både kunde og oss. En byggeprosess er tidkrevende, men elementproduksjon er både kostnadseffektive og tidsbesparende. Vi leverer ferdige elementer som raskt settes opp. Dermed kan man begynne innvendige arbeide raskere, sier Bjørn.

Mens gravere er i gang på hustomta og grunnmuren gjøres ferdig, produserer Gangsø Bygg elementene til første etasje slik at de er klare når de andre håndverkerne er ferdig. Da kan byggingen starte umiddelbart.

Bjørn forteller at siden alle elementer produseres inne, pakkes og leveres til byggeplassen fortløpende, er det mindre risk for at byggeprosessen utsettes på grunn av dårlig vær. Elementene er tørre når de ankommer, og arbeiderne bruker ikke unødvendig tid på å vente på at bygget skal tørke.

– Vi produserer i dag i snitt en etasje i uken, som tilsvarer to hus per måned. Men prosessen varierer, avhengig av de forskjellige prosjektene, fortsetter Bjørn.  

Flott, moderne og levert av Gangsø Bygg AS! Midsemveien på Kråkstad.

Personlig engasjement i hvert prosjekt

Siden oppstarten med ferdighus i 2014 har Gangsø Bygg AS levert 55 enheter. Bare i fjor, leverte de 30 enheter rundt om på Østlandet.

Kundebasen er i hovedsak private, men også en rekke lokale byggmestere står på oppdragslisten. Boliger er blitt levert i Sandefjord og omegn, men også mye i Østfold, Akershus og helt til Hamar.

– Vi hadde vel egentlig ikke tenkt at det skulle bli så stort da vi startet opp. Vi produserte elementer til 2 hus vi ville bygge selv, og innen vi var ferdig med hus nummer to, kom det henvendelser. Så gikk det slag i slag. Det var spennende for oss. I fjor måtte vi til og med takke nei til flere oppdrag fordi vi har så mye å gjøre, forteller Egil.

I dag er det ni ansatte i bedriften. De har også med seg lærlinger på laget. Egil understreker at lærlinger er viktig for å videreføre faget.

Brødrene Gangsø har funnet sin nisje, og selv om det er andre firmaer som leverer det samme produktet, er de ikke i tvil om at de tilbyr et produkt med godt funksjonelt innhold av høy kvalitet. At de er et lite firma gir dem mer fleksibilitet og styrke. Egil sier at de får gode tilbakemeldinger fra kundene, som er meget fornøyd med at medarbeidere fra Gangsø Bygg er med gjennom hele prosessen.

– Vi tar jo imot kunden på kontoret, og det er også oss de møter på byggeplassen. Vi hjelper også til med å bistå gjennom søkeprosessen og sette dem i kontakt med andre håndverkere om nødvendig. Hos oss får de den tryggheten de trenger for å gjennomføre prosjektet sitt, smiler han.

Alle de ansatte er engasjert i hvert prosjekt og yter sitt beste for kunder så vel som kolleger. Dette er med å bygge opp kundelojaliteten, bidrar til et godt arbeidsmiljø og skaper vekst for bedriften. 

Å tilfredsstille våre kunder er bærebjelken i alt vi gjør

Gangsø Bygg AS
Med elementhus fra Gangsø Bygg AS er det mange valgmuligheter. Her er det en tomannsbolig i Kullerød.

Oppfyll drømmen om den perfekte bolig

Her kretser alt rundt kundens behov og ønsker. De skal også levere kvalitet og i tide, og selve bærebjelken i bedriften er fornøyde kunder.

Materialene som brukes i produksjonen er av god kvalitet og leveres av lokale bedrifter. Det stilles strenge krav til leverandøren, og kun de beste blir brukt.

Dermed vet kundene at uansett om de bestiller enebolig, garasje, hytte eller tilbygg, bygges det i kvalitet.

Også i fokus står gode planløsninger og innbydende arkitektur. Boligene bygges etter kundens behov og interesser.

Hvert prosjekt følges nøye opp; fra planleggingsfasen til utvikling- og utbyggingsfasen og til prosjektet er ferdigstilt. 

Elementene fraktes fra produksjonslageret til byggeplassen.

En byggeprosess kan også være tidkrevende og kostbar om man starter i feil ende. Bjørn anbefaler at før man setter i gang bør man tenke nøye gjennom sine budsjett og rammer, og hva man ønsker. Deretter må du ta kontakt med en fagperson som kjenner prosessen. Før byggeprosessen starter må det også innhentes en rekke tillatelser, og søknadsprosessen kan være utfordrende og forvirrende for de som ikke har kjennskap til den.

- Det er mye bedre og lønnsomt å bruke et firma som har fagkunnskapen. Snakk med noen som har erfaring og kan hjelpe deg med søknader, bestille og koordinere håndverkere og levere produktene, råder Bjørn.

Gangsø Bygg AS kombinerer bransjeerfaring, dyktige ansatte, spisskompetanse og løsninger av ypperste kvalitet. De er eksperter på det de gjør.

Nå har de også rettet blikket mot en grønnere fremtid, og jobber for å kunne tilby gode og grønne alternativer til kundene. Det innebærer blant annet mer energivennlige produkter til oppvarming, som varmepumper og solceller innfelt i taksteinene, eller som moduler på «flate tak».

Oppdragsboken for Gangsø Bygg er i ferd med fylles opp allerede. På listen står både eneboliger, hytter og garasjer.

Egil forteller at de ikke har noe ønske om å bli større enn de er i dag. Årsaken er at de skal fortsette å levere kvalitet og med samme kundefokus og personlig oppfølgingen.

For deg som kunde betyr det trygghet – og det er Gangsø Bygg AS stolte av! 

Fra idé til bolig

PLANLEGGING
• Første møte: Valg av hus og materialtype
• Tomtebefaring med arkitekt
• Skisseprosjekt

BYGGEPROSESS
• Arkitekten klargjør tegninger
• Oppmåler kontrollerer og stikker ut tomt
• Elementer bygges i produksjonslokaler
• Elementer kjøres til byggeplass
• Montering av elementer
• Kledning, vinduer, og takstein monteres
• Ferdigstillelse av innvendig arbeid
• Overlevering

Gangsø Bygg AS

• I 1999 etablert Egil Gangsø selskapet Gangsø Byggkompetanse.
• I 2006 ble selskapet omgjort til AS i forbindelse med at Bjørn Gangsø kom inn i firmaet.
• I 2015 byttet de navn til Gangsø Bygg AS.
• Gangsø Bygg AS driver i dag med produksjon av elementproduksjon i egne produksjonslokaler like ved Torp i Sandefjord.
• Vi produserer også garasjer, tilbygg og hytter.
• Samarbeidspartner er Vårdal Arkitekter AS, som leverer arkitekttegnede hus.
• Målsettingen til Gangsø Bygg er å levere ett ferdig prosjekt med godt funkjonelt innhold av høy kvalitet.
• Gangsø Bygg AS betjener hovedsakelig kunder på Østlandet, med fokusområdet i Vestfold.
• Vi har en kundefokusert kultur der våre ansatte, tjenester og løsninger kretser rundt kundens behov. Å tilfredsstille våre kunder er bærebjelken i alt vi gjør.

Vår kundegruppe er i vesentlig grad:
- De som har en tomt
- De som har eller ønsker et arkitekttegnet eller et "vanlig hus"
- De som ønsker en kostnadseffektiv og trygg byggeprosess

Del artikkelen på Facebook