Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Denne boligperlen lokker folk ut av byen

Det er en grunn til at 10 av 20 leiligheter i Skjeggerødlia allerede er solgt. Bli med til en landlig idyll i vekst, som blant annet lokker til seg byurbane Oslo-borgere.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Bilen ruller av gårde mellom skogkledde åser. Strålende sol får snøfonnene til å gnistre. Det er latter i luften der barn leker i snøen ved Andebu barneskole. En kort biltur fra Sandefjord, Tønsberg og E18, senker roen seg. Og for mange er dette å komme hjem.

-Andebu er et sted i voldsom vekst, landlig, men med kort vei til det meste, sier Pernille Strøm, salgskonsulent for Block Watne i Vestfold.

Ragnhild Langseth (t.v) trives godt i sin leilighet i Skjeggerødlia og trekker frem den gode planløsningen, tilgangen til lys og de naturskjønne omgivelsene. Pernille Strøm, salgskonsulent i Block Watne Vestfold, syns det er så stas å komme på besøk å se fornøyde beboere i et prosjekt hun har vært tett på i lang tid.

Fra trafikkstøy til nytt hjem i Skjeggerødlia

I Skjeggerødlia, en kilometer fra Andebu, er det full aktivitet på en liten høyde. Block Watne har bygd 12 leiligheter og åtte står igjen. De første beboerne fikk gleden av å flytte inn sommeren 2018.

Ragnhild Langseth, tidligere Oslo-borger, har lagt trafikkstøy og byens rastløshet bak seg og tilbringer ettermiddagen i skiløypene rett utenfor egen stue. Hun var en av de første som flyttet inn i Block Watnes leilighetsprosjekt.

- Jeg har rett og slett oppdaget hvor deilig det er å bo på landet. Skuldrene senker seg allerede når jeg går ut av bilen, forteller Langseth med et smil om munnen der hun sitter en romslig og lys leilighet, som ligger høyt og fritt, omringet av skogkledde åser.

- Jeg ble positivt overrasket over området. Det er kort vei til det meste av servicetilbud, og jeg har naturen rett utenfor døren. Det er ingen tvil om at jeg trives her, understreker hun, som flyttet til Andebu av familiære årsaker, og moren hennes, som er på besøk, klarer ikke dy seg.

-Det var godt å få henne ut av Oslo, sier moren med et glimt i øyet og en latter på lur.

 

 

 

 

 

Gode, romslige planløsninger

Block Watne bygger 20 romslige leiligheter i Skjeggerødlia - både 3- og 4-romsleiligheter, pent plassert i lave trehus. Bruttoarealet varierer fra 78 kvm til 98 kvm. 

-Det som går igjen er mange gode tilbakemeldinger på planløsningene. Det er lite døplass, masse plass til oppbevaring og smarte løsninger, som f.eks skyvedørsgarderobe på badet med plass til vaskemaskin og tørketrommel, sier Strøm, som sitter lunt med en kaffekopp i hånden i et stilrent kjøkken i hvitt.

På Skjeggerødlia har de en flott visningsleilighet, som gir et godt innblikk i planløsningen, kvaliteten og det å kjenne på gleden av en bolig der alt er nytt. Lyset slipper inn gjennom høye takvinduer. Det knitrer i ovnen en strålende vinterdag og det er enkelt å la seg synke ned i sofaen og nyte utsikten.

- Skulle jeg bodd i leilighet, så ville det vært her, sier Strøm, som etter å ha fulgt utviklingen av boligprosjektet, nok er Andebu-frelst selv. Og hun syns leilighetene har blitt så fine.

12 leiligheter er ferdigstilt. 10 av de 20 leilighetene har fått nye eiere. To er fortsatt ledig og de åtte siste skal nå bygges og stå klare til sommeren.

Nøkkelferdige boliger - flytt rett inn

For det er noe med følelsen av å kunne flytte rett inn i en bolig der alt er nytt. Der alt det tekniske fungerer. Der du bare kan konsentrere deg om å bo. Block Watne er opptatt av at et boligkjøp hos dem skal være trygt og oversiktlig.

-Det er noe med å flytte rett inn. Du trenger ikke løfte en malekost. Du kan bruke tiden på noe annet enn å pusse opp, sier Strøm.

Block Watne velger kun kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter. Kjøkken og bad fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens, Waterguard vannstoppesystem, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og Boen-parkett på alle gulv, er noe av det som er standard i nyoppførte boliger.

-Ikke minst, du vet at det ikke kommer noen uforutsette utgifter på boligen. Block Watne har fem års reklamasjonsrett. Det er tryggheten ved å handle hos en stor og sikker aktør i boligmarkedet, som Block Watne er, understreker Strøm.

Mye for pengene i Andebu

Flere av dem som har kjøpt leilighet i Skjeggerødlia, kjenner Andebu fra før.

De flytter tilbake fordi de vet at de trives her. De har gjerne prøvd andre steder, men dette er plassen de vil bo i fremtiden, sier Strøm.

Og noe av grunnen, mener Strøm, er nærheten til det meste. Kort vei til både Sandefjord og Tønsberg, eget butikksenter med vinmonopol, matbutikk og andre servicetilbud. Ikke minst, for den aktive familien, er naturen utenfor stuedøren, både med turstier og badevann.

-Men målgruppen bommet vi på. Vi tenkte kanskje at dette prosjektet ville appellere til eldre, men der tok vi feil. Det er flere yngre og førstegangsetablerere som flytter inn. Jeg tror folk oppdager at de får vesentlige mer for pengene her - ikke minst, noe som er helt nytt.

Så hvem passer disse leilighetene for?

-Tja, vi har vel erfart at leilighetene i Skjeggerødlia passer for alle aldersgrupper som er ute etter en romslig leilighet på et vakkert sted, der mye vil skje i fremtiden, forteller Strøm. 

Del artikkelen på Facebook