Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Derfor er Hvaltorvet hele byens julegavehus

Innspurten av juleforberedelsene kan ta pusten fra de fleste av oss. Hvaltorvet gjør det de kan for at du skal beholde roen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

 

Du er kanskje ikke helt ferdig ennå? Mangler litt på å ha all julematen i hus? Mest sannsynlig er det kanskje noen julegaver som fortsatt skal handles inn? 

De færreste av oss er helt i mål med juleforberedelsene før julaften plutselig er der. I innspurten er det fort gjort å bli stresset - og nettopp det forsøker Hvaltorvet å gjøre noe med. 

200 hjelpere

Særlig valg av julegaver kan øke hvilepulsen jo nærmere julaften man kommer. Da kan det være lurt å få hjelp - og det får du på Hvaltorvet. : 

– Vi har to hundre ansatte rundt om i butikkene som kan faget sitt veldig godt. De er oppdatert på trender og vet hva som er populært og funksjonelt.  I prinsippet fungerer de som julegavehjelpere i disse siste dagene før jul. Det er godt å få ekspertråd, særlig når valg av gave må tas fort, smiler Geir. 


I tillegg til god hjelp i butikkene har Hvaltorvet laget et magasin med gode julegavtips, som kan brukes for å planlegge før turen går til senteret. 


BETJENT PAKKEDISK: Pakkehjelp bidrar til lavere skuldre for noen og enhver.

Godt tilrettelagt

Tilretteleggingen stopper ikke der. For å lette trøkket på den siste julegavehandlingen, har senteret en bemannet pakkedisk til høyre når du kommer inn fra glassgården. Med mye folk utpå, er det også godt å vite at bilen står trygt parkert i garasjen under senteret - med et nytt betalingssystem som gjør at du slipper å gå tilbake til bilen når du har betalt med enten bankkort eller mobil. 


– Vi har mål om å gjøre disse siste dagene før til en god opplevelse for folk. Det er viktig å ta vare på øyeblikket, og gjøre forberedelsene til en opplevelse fremfor noe man bare må komme seg gjennom, fortsetter Geir. 

Inger-Anne og Geir på Hvaltorvet gleder seg til juleinnspurten.

Varmt sentrum

Alle som bor i Sandefjord er opptatt av et sentrum med liv i, noe man virkelig får oppleve i disse dager. Det er senterkoordinator Inger-Anne Hem-Andersen glad for å se: 

– Det er supert å se at mange ønsker å handle lokalt, noe som sikrer et varmt og pulserende sentrum. Det er også gledelig at folk tar seg tid til å møte hverandre - det er ikke bare butikkene våre som er godt besøkt nå før jul, spisestedene våre yrer også av liv om dagen, smiler Inger-Anne


Selv er hun i mål med i hvert fall julegavene for i år: 

– Selvfølgelig er jeg tidlig ute med gavene, avslutter Inger-Anne med glimt i øyet.

Del artikkelen på Facebook