Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Derfor velger Thobjørn hybrid

Plug-in hybrid, hybrid, diesel, bensin eller ren eldrift? Å velge drivlinje til bil, blir bare vanskeligere og vanskeligere. Thorbjørn landet på Toyotas hybridløsning.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Toyota Sandefjord

Pindsleveien 15, 3221 Sandefjord

Telefon: 33 48 96 00

Nettside

– Jeg følger godt med på hva som rører seg i bilbransjen, og I en tid med mye nytt og ny teknologi er det vanskelig å vite hva slags bil man skal velge, særlig med tanke på annenhåndsverdi, sier mangeårig Toyotakunde Thorbjørn Haldorsen. Han landet til slutt på den nye Toyota C-HR levert av Toyota Sandefjord

– Den gjennomprøvde paralellhybridteknologien til Toyota er den jeg følger meg trygg på også inn i fremtiden, fortsetter han. 

Thorbjørn vet hva han får når han velger Toyota.

Velprøvd teknologi

Hybridløsningen til Toyota så dagens lys for første gang med Toyota Prius for 20 år siden. Siden da har hybridløsningen blitt solgt over 8 millioner ganger på verdensbasis, og spart jorda for mer enn 58 millioner tonn CO2! Hovedargumentene for å velge hybrid foran plug-in hybrid, er at vekten på batteriet til en plug-in fører til et økt forbruk. 

Hybrid betyr naturlig nok at det er snakk om to motorer, en bensin og en elektrisk. Bilen bestemmer automatisk hvilken motor som til enhver tid er best å bruke. Særlig ved lav fart benyttes elmotoren mye, noe som får positivt utslag for nærmiljø og bybilde. Overskudd av energi fra bensinmotor og bilens bevegelse lader opp batteriet til elmotoren. 

Salgssjef Tom Gulliksen er trygg på at hybrid er løsningen i 2017.

– Denne løsningen bidrar til lavere forbruk av drivstoff og utslipp av både C02 og NOX-partikler. I snitt foregår 50% av kjøringen i by elektrisk med de nye hybridbilene våre, sier salgssjef i Toyota Sandefjord, Tom Gulliksen. 

Driftsikker

Thorbjørns viktigste grunn til å velge Toyota er en skikkelig gjenganger: Toyotas driftssikre biler, og soliditeten til Toyota både globalt og lokalt. 

– Toyota har ordene sine i behold når de har en bestandig teknologi, og hybrid har vært der siden 1997. Det er mye nytt i bilbransjen, men denne løsningen er jeg trygg på. I tillegg er Toyota som merke trygt og godt, de vil være der også i tiden som kommer, avslutter Thorbjørn.

Del artikkelen på Facebook