Annonsørinnhold i samarbeid med Carlsen Fritzøe Sandefjord

Hva er dette?

 
 

En av Vestfolds flotteste kjøkkenavdelinger

Carlsen Fritzøe så dagens lys i 1903. Entusiasmen for trelast- og byggevarer har gått i arv gjennom tre generasjoner. Den norske, uavhengige kjeden har 25 moderne byggevarehus, og hovedkvarteret er i Sandefjord.

Annonsørinnhold i samarbeid med Carlsen Fritzøe Sandefjord

Carlsen Fritzøe Sandefjord

– Vi har Vestfolds største og flotteste byggevarehus. Hos oss møter kundene dyktige og kunnskapsrike fagfolk, og et stort varelager. Det skal mye til for at en kunde må kjøre hjem uten varene sine, sier Vidar Monsen, daglig leder.

Med seg på laget har Monsen 50 ansatte, og de aller fleste har lang og bred erfaring i bransjen. Kundene får hjelp av spesialister innenfor en spesiell varekategori, som kjøkken, maling, gulv og byggevarer. Én av disse er Lene Holm, salgssjef på kjøkkenavdelingen.

Kjøkkenet anses av mange som det viktigste rommet i huset, selve hjertet i hjemmet. Velsmakende retter, akkompagnert av noe godt i glasset, skal forberedes. Frokosten inntas ved dekket bord mens solen skinner inn gjennom vinduet. Samtalen går livlig rundt kjøkkenøya mens middagen inntas.

I 25 år har Holm kokkelert med å oppfylle kjøkkendrømmen til beboerne i Vestfold. Carlsen Fritzøe har en av fylkets flotteste kjøkkenavdelinger. Kjøkkenutstillingene viser noen av mulighetene du har. Det er nesten slik at du kjenner duften av matretter når du rusler rundt mellom innredningene. Følelsen av hjemmekos og hygge rundt bordet ligger i luften. Det er ikke rart at drømmen om det perfekte kjøkken oppfylles her!

– Vi er store på prosjektmarkedet, og tilbyr kjøkken fra Sigdal, som har produsert kjøkken siden 1950. Nå kan du få skreddersydd kjøkkeninnredningen akkurat slik du ønsker, sier Holm. 

 

Årets kjøkkentrender

Etter mange år med hvitt kjøkken er det nå farger som gjelder: Mørkbeisa farger enten i sort eller sortbrun som eikekjøkken med fronter med innfrest grep. 

Valgmulighetene er nesten uendelige: Slette fronter med avrundet faset kant som gir et soft preg. Urbant og trendy med slette fronter i høyglansmateriale. Eksklusivt tradisjonskjøkken med klassiske speilfronter og profilert fylling som gir et herskapelig preg. Eller en nordisk stil med liggende trestruktur som skaper en varm og naturnær stemning.

Med så mange valgmuligheter er det ikke lett å ta en avgjørelse. Det er her de kunnskapsrike kjøkkenspesialistene kommer inn.

– Hos oss blir du tatt imot for en samtale slik at vi kan hjelpe deg med å finne drømmekjøkkenet. Vi viser kundene rundt i utstillingene og så avtaler vi et møte hvor vi sammen med kundene tegner opp kjøkkenet. Hos oss får kunden råd og tips om alt fra farger, modeller, interiør og benkplater, sier Holm.

Siste trenden innen benkeplater er nå granittplater med matt overflate. Fordelen med granittplater er at de er evigvarende, lett å holde ren, enkel å bake på og du kan sette varme kjeler rett på benken.

– Vi har mulighet til å designe kjøkkenet ditt akkurat slik du ønsker, og tilpasse det etter ditt behov. Ønsker du skap utenom standardmål leverer vi det. Sigdal har hele 66 farger og vi kan male i den fargen du vil.  De viktigste samarbeidspartnerne er Siemens, Miele, Røros, Metall, Falcon, skyvedørsgarderober fra Rival og Langlo og Scan granitt , forteller Holm. 

 

Slå av en prat med ekspertene

Carlsen Fritzøe ønsker å være den lokale byggevarespesialisten. Her er det hektisk aktivitet fra dørene åpner og til stengetid. Både private og entreprenører, små og store, kommer innom for å få hjelp til prosjektene sine, uansett størrelse og behov.

– Hos oss er alle velkommen, og alle får hjelp av våre dyktige medarbeidere. Byggmesterne vet som regel hva de skal ha, mens på privat markedet må vi ofte bistå med råd og tips, sier Monsen.

Sitte nytt fra Carlsen Fritzøe er Byggepraten.

Mange synes det er vanskelig å komme i gang med prosjektet, uansett størrelse. Da er Byggepraten en genial løsning. Det går ganske enkelt ut på at kommer inn i butikken for en prat, og en kopp kaffe, som serveres i et krus tilpasset konseptet. Her får du råd, veiledning, inspirasjon og de materialer du trenger. Med andre ord er det ingen grunn til å utsette prosjektet ditt.

Byggepraten-mannen er basert på Jan Sverre Hansen, som har jobbet i Carlsen Fritzøe i Sandefjord de siste 15 årene. Hansen er kjent for sin gode service og gode lune, så han var en perfekt kandidat og modell. 

Monsen og Holm er ikke i tvil om hva som gjør Carlsen Fritzøe til den fortrukne, lokale byggevarespesialisten: Service, kompetanse, stort vareutvalg og de ansattes folkelighet. Under besøket får du gjerne også en kopp kaffe – servert med et smil! 

Planlegg ditt drømmekjøkken med Carlsen Fritzøe.

Vi fører Sigdal kjøkken. Hos oss får du profesjonell hjelp av dyktige kjøkkenkonsulenter som hjelper deg gjennom hele prosessen. Vi hjelper deg med alt til oppussingen av nytt kjøkken som: Tapet, gulv, maling, MDF plater, verktøy, listverk, panel, kjøkkenplater og mye mer. Alt på ett sted!

Slik planlegger du kjøkken med oss:

1. Fortell oss hva du ønsker
Bestill time for planlegging av ditt nye kjøkken med en av våre kjøkkenkonsulenter.

2. Plan og design
• Forbered ditt kjøkkenmøte, så hjelper vi deg raskere i gang. Hva er dine behov, hvilke krav stiller du til ditt kjøkken, hva er din stil og hvilket budsjett har du?
• Tegn gjerne en enkel målfast skisse av rommet.
• Legg til andre viktige detaljer som hvor er søyler, avløpsrør, varmtvannsberedere, strømmåler osv.
• Hvilke ideer har du? Forbered dine ideer om stil, hvitevarer og plasseringer. Har du gjort deg noen tanker om dette, er det lettere for oss å hjelpe deg. Vi kan selvsagt også hjelpe deg med å finne din stil!
• Våre flotte utstillinger kan også gi deg inspirasjon til å komme i gang.
• I kjøkkenmøte deler vår kjøkkenkonsulent ideer med deg og kan begynne å planlegge nytt kjøkken med en gang. 

3. Levering

Ditt kjøkken blir normalt levert fra 6-8 uker etter bestilling.

4. Montering
Vi har egne montører med god erfaring. De er opptatt av detaljer og er vant til å løse utfordringer også på stedet. 

Carlsen Fritzøe Sandefjord

• Carlsen Fritzøe er din lokale byggevarespesialist.

• Vi er entusiastisk opptatt av alt som handler om dine byggeprosjekter – store og små.

• Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvare og interiør.

• Våre ansatte har en bred og aktuell fagkompetanse.

• Med Carlsen Fritzøe har du en solid samarbeidspartner du kan stole på og som anbefaler deg riktige løsninger.

• Vårt mål er å gi deg distriktets beste og hyggeligste service. Fornøyde kunder er svært viktig for oss, så derfor foretar vi jevnlige kundeundersøkelser.

• Carlsen Fritzøe har solide norske eiere og en lang tradisjon med salg av trelast og byggevarer.

• Carlsen Fritzøe ble etablert i 1903 og drives av 3.generasjon.

• Butikkene er lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet.

• Trenger du hjelp til prosjektet ditt?

Sjekk ut Byggepraten her

Del artikkelen på Facebook