Annonsørinnhold i samarbeid med Human Etisk Forbund

Hva er dette?

 
 

En personlig vielse som feirer kjærligheten

Derfor spør jeg deg: Vil du leve sammen med… i et ekteskap basert på kjærlighet, likeverd og gjensidig respekt?

Annonsørinnhold i samarbeid med Human Etisk Forbund

Human Etisk Forbund

Humanistisk vigsel er en vakker seremoni som feirer at to mennesker har valgt hverandre. Seremonien tilrettelegges for hvert enkelt par. Som brudepar er dere aktive i utformingen av seremonien, om den skal foregå ute eller inne og hvilke kulturelle innslag dere ønsker. Vanligvis består seremonien av musikk, dikt og sang, i tillegg til vigslerens tale til paret. Felles for alle seremoniene er at innholdet bygger opp mot høydepunktet: Selve ekteskapsinngåelsen. 

Våre dyktige vigslere bistår med å planlegge vielsen etter deres ønsker. Vi ønsker å gi paret en minneverdig og ikke minst personlig seremoni, og bruker mye tid på forberedelser i form av hjemmebesøk og generalprøver. Under avslappende omstendigheter treffer vi paret som beskriver hverandre og deler sine følelser for hverandre som vi bruker i talen til paret på den store dagen. Våre personlige taler til brudeparet er bare noe av det som skiller oss fra kirkelige vigsler. Vi har også samtaler om forventninger rundt ekteskapet, drømmer og kjærlighet. 

 

Seremonien varer i rundt 30 minutter og det legges vekt på de human etiske verdiene kjærlighet, likeverd og gjensidig respekt. Vi utfører vigsler hvor som helst og strekker oss langt for å imøtekomme brudeparets ønsker. Det utføres mange vigsler både i naturen og hjemme hos brudeparet. Seremonistedet må være egnet for en verdig og høytidelig seremoni. Det vektlegges at seremonien skal bære preg av skjønnhet og glede.

For å bestille en dato for vigselsseremonien må en av partene være medlem av Human Etisk Forbund. Vi har mange mennesker som melder seg inn bare for å kunne få et human etisk bryllup. 

 

Vigsel kan bestilles direkte på våre nettsider. Når bestillingen om ønsket dato er mottatt blir dere kontaktet av en av våre sertifiserte vigslere i Vestfold. Vigsleren vil gi dere personlig oppfølging og hjelp til å planlegge en bryllupseremoni som er skreddersydd for akkurat dere.

Alle våre vigslere jobber på frivillig basis, og utfører samtaler og vigsler på sin fritid. Dette er en jobb som fyller dem med kjærlighet og glede.

Vårt budskap til de som skal gifte seg:

Livet leves her og nå, lev det godt. Det er her og nå vi kan bety noe for hverandre, og for den verden vi omgir oss.

Dette er det grunnlaget humanetisk vigsel bygges på! 

Human Etisk Forbund

• Humanistisk vigsel er en seremoni basert på verdiene kjærlighet, likeverd og gjensidig respekt.

• Seremonien er knyttet til livssynshumanismen og er dermed ikke livssynsnøytral.

• Human Etisk Forbund har vigselsrett over hele Norge.

• Seremonien tilrettelegges for hvert enkelt par.

• Et annerledes og vakkert bryllup. 

 
Del artikkelen på Facebook