Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Obs Sandefjord ønsker deg velkommen til gode tilbud under Black Week og en førjulshandel der du finner alt du trenger på ett sted.
Obs Sandefjord ønsker deg velkommen til gode tilbud under Black Week og en førjulshandel der du finner alt du trenger på ett sted.

En smart og stressfri Black Friday hos Obs Sandefjord

Glem tidspress og handlestress. Kunsten å handle smart får du hos Obs i Sandefjord. På Black Friday får du de beste tilbudene og det store utvalget i ett og samme varehus.

Annonsørinnhold fra

- Det er hektisk og veldig morsomt for oss nå for tiden. Varehussjef Tonni-Merete Næss smiler stort. For henne og de 70 ansatte ved Obs Sandefjord på Fokserød er dette den beste tiden i året. Black Week og Black Friday nærmer seg. Så er det fullt kjør til jul. 

Det bugner av varer i butikken. En effektiv julehandel gjør du hos Obs i Sandefjord.

Gode tilbud hele uken

Uke 48 braker det løs. Varehuset skal flomme over av gode tilbud. Fordelen med Obs er at du finner alt under ett tak. Når den svarte uken setter igang er det knallgode priser på alt fra elektronikk, kjøkkenutstyr, sportsvarer, byggevarer, leker og underholdningsartikler. Ikke minst, Obs er blant de billigste på dagligvare og skiller seg ut med et enorm utvalg på alt det gode som hører til i julesesongen. 

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

- Kommer du hit under Black Week, så slipper du å reise rundt fra den ene butikken til den andre. Du finner gode tilbud på det du trenger på ett og samme sted. I tillegg så har vi ikke «lokketilbud» på ett produkt. Her er det partikjøp med tilbudsvarer, som rekker til mange kunder, understreker Næss. 

Under Black Week er det gode tilbud på elektronikk, sportsutstyr, kjøkkenutstyr, underholdningsartikler og leker. Her har Ruth, Irene og Janne hendene fulle av myke kosebamser i en velfylt lekeavdeling. 

Passer det ikke timeplanen å ta turen under Black Week og Black Friday, finner du de gode tilbudene på Obs sine nettsider. Da kan du handle kuppene på nett og hente i butikk når det passer deg. 

En kjent handledestinasjon i Sandefjord

Næss har jobbet som varehussjef i 2,5 år og vært i Coop-systemet de siste sju årene. Men varehuset på Fokserød har hun et langt og godt forhold til. 

- Da jeg var yngre var det stort å bli med hit for å storhandle. Mange har et forhold til dette varehuset. Vi har også flere ansatte som har vært her siden oppstarten, forteller Næss. Obs Sandefjord har vært en handledestinasjon for mange de 33 årene butikken har bestått. 

Kunden Einar er kjempefornøyd med Obs i Sandefjord. Her handler han titt og ofte. Det gleder varehussjefen Tonni-Merete Næss.

- Dette er min butikk. Her finner jeg alt jeg trenger - både til de små og store handleturene, forteller kunden Einar i det han farer forbi med handlevognen. Men kundeavisen på mobil og tilbudene foran nesen orienterer han seg rundt. Han slenger armen om varehussjefen og smiler. Han har selvsagt tid til et bilde i favorittvarehuset. 

-Men hvor har du lobnobs? Kjempegodt i fiskesuppe, spør han og blir geleidet av Næss til rett plass. 

Trenger du inspirasjon til julegaver finner du det store utvalget hos Obs Sandefjord. 

Kunsten å handle smart på Obs

Obs i Sandefjord ligger lett tilgjengelig rett av E18 ved Fokserødkrysset uansett hvilken retning du kommer fra. Det er flust av parkeringsplasser og elbilladere. 

- Å komme hit gir en stressfri julehandel. Vi «pønter» til jul og gjør vårt for å skape en god stemning. 17.desember kommer Coca Cola-traileren igjen med mulighet for å hilse på julenissen. Dette har vært veldig populært de siste årene, sier Næss. 

Om du skal ha julepynt, innpakning, vaskemidler, julebakst, julemat og gaver, så finner du alt under ett tak. Mange av de samme varene finner du på Obs sine nettsider, som kan bestilles og hentes i butikk. Valget er ditt.  

- Også har vi Shop Express. Kundene kan skanne varene og pakke underveis, så er det bare å betale ved kassen og ta med seg varene. Det er en veldig effektiv måte å handle på. Vi har også 16 selvbetjente kasser. Disse får vi veldig gode tilbakemeldinger på fra kundene, forteller Næss.  

I disse dager fylles reolene på Fokserød. Fornøyde kunder er den største prioriteten. 

- Folk strømmer på og vi står på for at utvalget er på topp og kundene blir fornøyde, understreker Næss med et stort smil og traver avgårde mellom de mange reolene ved Obs Sandefjord. Lageret er fullt. Butikken bugner. Den stressfrie handelen kan begynne. 

Obs i Sandefjord har et stort utvalg på spill og underholdning. Lisa Rebekka sørger for at varene er på plass. 

Del artikkelen på Facebook