Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Endelig får Thor Einar julegavehjelp

Hvert år er Thor Einar sent ute med julegavene. Men i år får han i hvert fall hjelp - av selveste senterledelsen på Hvaltorvet.

Annonsørinnhold i samarbeid med

FORNØYD: Thor Einar gikk for en av gavene som er mest populære nå før jul. Lego Friends berg- og dalbane

Det har blitt en årlig tradisjon for Thor Einar Krogh å være sent ute med julegavene. Alt som skjer av juleavslutninger, innspurt på jobb og juleforberedelser hjemme, går ut over julegaveinnkjøpene. I år får han heldigvis hjelp fra markedskoordinator Inger-Anne Hem på Hvaltorvet

– Det er veldig bra at Inger-Anne er med meg i dag, sier Thor Einar. Han skal finne gave til sine tre døtre, kone og svoger. 

Alt på samme sted

En av de største fordelene med å legge julegavehandelen til Hvaltorvet, er å få tak i alt på samme sted. 

– Jeg foretrekker å handle julegaver i lokale butikker istedet for på nettet. Mest fordi jeg liker å se og ta på det jeg skal kjøpe, samtidig som det er fint å få gode råd i butikken, sier Thor Einar.

KONKRETE TIPS: Hvaltorvets julekatalog bugner over av gode julegaver.

For å gjøre det enklere for kunden å finne gode julegavetips, har senteret laget et julegavemagasin. Magasinet er kategorisert etter både interesse, alder og kjønn.

Inger-Anne er glad for å kunne hjelpe Thor Einar konkret ved å være med rundt, men også kundene gjennom dette magasinet:

– Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte for å finne den rette gaven. Vi tror dette magasinet kan hjelpe mange, særlig nå når julaften virkelig nærmer seg med stormskritt, sier Inger-Anne. 

Thor Einars kjøp

Gullfunn: 

Alliansering i hvitt gull, 0,07 karats stein:  4 349,-

Shoe Gallery: 

Sort DKNY-veske: 2 499,-

WOW: 

Pysj-sett med tøfler: 428,-

Urban:

Kygo ørepropper: 799,-

BR leker:

Bamse: 549,-

Lego Friends 

berg- og dalbane: 849,-

Floriss: 

Juledekorasjon: 299,-

Budsjettet sprekker

Thor Einar er ærlig på at det er først og fremst kona som har ansvaret for julegavene. Noen oppgaver får han imidlertid tildelt, og kona må han jo selvfølgelig kjøpe til selv. 

– Vi har jo et slags budsjett vi har blitt enige om slik at jeg har noe å styre etter. Jeg må nok innrømme at jeg blir litt revet med og har lyst til å imponere, så det går som regel litt over det budsjettet, smiler Thor Einar. 

Det er nok flere som har blitt fristet til å bruke mer enn planlagt på Gullfunn. Agnes Braathen synes det er vanskelig å si snittprisen for hva menn legger igjen før jul. 

– Det varierer veldig hvor mye menn bruker her. Det kan være alt fra 500 kroner til mange, mange tusen, sier Agnes. 

Det er likevel ikke verdien på gaven som betyr mest for oss. I fjor gjorde stiftelsen Elektronikkbransjen en spørreundersøkelse som viser at 71% av oss mener at det aller viktigste er at gaven er gitt med omtanke. 

Stressfri juleinnspurt

Julaften er bare noen dager unna, og for de fleste blir lista over hva som skal gjøres før jul kortere og kortere. Samtidig er det sånn at det som faktisk står på lista haster mer og mer. Det kan få blodet til å bruse litt ekstra mens julegavejakten pågår rundt om i butikkene.

Inger-Anne har noen enkle tips til å gjøre innspurten mindre stressende. 

- Ta deg tid til å planlegge før du går ut. Bla gjerne gjennom julegavemagasinet vårt i forkant.

- Oppsøk senteret enten rett etter åpningstid, eller en liten stund før det stenger. Da unngår du den største folkemengden. 

- Benytt julepakkehjelpen vår slik at du slipper å pakke selv.

Del artikkelen på Facebook