Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Endelig Flying Tiger til Sandefjord

Torsdag åpnet det en helt ny butikk på Hvaltorvet, Flying Tiger of Copenhagen. Butikksjef Anine gleder seg: – Dette har Sandefjord savna!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Kl 10 i dag åpnet Hvaltorvets nyeste tilvekst, Flying Tiger Copenhagen. Endelig står butikken klar, og daglig leder Anine Kristiansen, gleder seg over å være i gang: 

– Jeg hadde min første arbeidsdag for Flying Tiger forrige mandag, og i dag er butikken klar for publikum. Dette blir kjempegøy! 

Butikk fra skrætsj

Inventar er bestemt og på plass fra kjeden, som også har sendt plantegning for å vise hvor de forskjellige artiklene skal være. Likevel er det den lokale butikkens ansvar å få butikken til å se bra ut. 

Først handler det om å få oversikt over hva som har kommet av varer, og grovplassere det. Så må man få artiklene opp på såkalte pigger (veggheng) og på boks (bord). Når alt er oppe begynner detaljarbeidet for å skape den rette harmonien i butikken. 

Anine har vært med på nyåpning av butikk tidligere, sist for Rusta. Denne gangen er det noe spesielt over å åpne og lede en butikk hun ikke har jobbet i før, nesten ikke en gang vært i. 

– Den største utfordringen har vært at jeg nettopp ble ansatt, og ikke kjenner konseptet veldig godt. Det er mye å lære seg! Heldigvis kan jeg støtte meg til Kristian som driver tilsvarende butikk i Tønsberg. Han er min mentor, smiler Anine. 

Denne gjengen er klar til å ta imot deg i Sandefjords nyeste butikk!

Masse stæsj

Flying Tiger Copenhagen er som navnet avslører opprinnelig fra Danmark. Tidligere het de TGR, og fikk sin første butikk i Norge i november 2011 på Arkaden i Oslo. Rundt halvparten av det som selges i butikken er designet i København - og disse designerne får boltre seg i alle mulige kategorier. Om du er på jakt etter noe til kontoret, til fritid, innen mat & drikke, personlig pleie, reise, eller bare har lyst på en kul dings - ja er Flying Tiger Copenhagen noe for deg. 

– Min personlige favoritt er briller med vindusviskere og rødt og blått lys. Men vi har virkelig mange gøye ting, og mange praktiske ting, sier Anine. Her kan alle finne noe de liker. Velkommen, smiler hun. 

Del artikkelen på Facebook