Annonsørinnhold i samarbeid med Engø Gård

Hva er dette?

 
 

Enestående atmosfære rundt den store dagen

Velkommen til et sted hvor skuldrene senkes og sjelen rekker å få ro. Her skjemmes ganen bort og vårt vertskapsteam står parat nettopp for deg, ditt møte, konferanse eller selskap.

Annonsørinnhold i samarbeid med Engø Gård

Engø Gård

Rosebladene ligger strødd utover løperen. Fargerike blomstene er dandert rundt buen foran dere. Glade gjester venter spent på brudeparet. Bordoppsettet er verdig en kongelig. Servitørene står klare med sabler for å hugge halsen på champagneflaskene over. Den store dagen er kommet!

Engø Gård er stedet hvor skuldrene senkes og sjelen rekker å få ro. Her skjemmes ganen bort og vårt vertskapsteam står parat nettopp for dere og deres selskap.

Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen. Hos oss kan dere feire bryllupsdagen i en eksklusive og fredfull idyll, hvor arrangementet foregår i rolige og sjarmerende omgivelser, kombinert med kulinariske nytelser og velvære. 

 

Brudepar har en kontaktperson som er med dem gjennom hele planleggingsprosessen og en full stab til disposisjon under hele feiringen. Dette innebærer at med vår 15 års lange erfaring kan brudeparet være gjester i sitt eget bryllup. Vi tar oss av alt det praktiske og sørger for at alle detaljer er på plass før feiringen.

Fra kjøkkenet kommer det fantastiske retter med de beste råvarene for årstiden, akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren vår. På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Derfor skiftes menyen månedlig. På denne måten får gjestene de beste råvarene til enhver tid – uansett sesong. 

 

Vårt mest populære alternativ er Hotelleie. Mange brudepar velger å ankomme fredag med sine nærmeste eller hele selskapet for en "3 dager til ende-feiring". Vi har gode tilbud dersom man velger å leie hele eller deler av stedet i flere dager.

Engø Gård har 47 rom slik at både brudepar og gjestene kan trekke seg tilbake for en god natts søvn etter bryllupsfesten.

Hovedhuset er et populært alternativ hvor brudeparet kan få en rolig kveld med sine nærmeste dagen før de gir hverandre sitt ja. Den store plassen i stuene passer perfekt for brud og forlovere å gjøre seg klare før vielsen. Huset ligger midt på tunet, hvor de fleste vielsene foregår, og vi ser for oss fantastiske ankomster av bruden ut fra det herskapelige hovedhuset hvor hun har blitt gjemt bort før vielsen. 

Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Den gamle låven er fullstendig restaurert, og høyloftet huser nå restaurant Pileredet. Her serveres det mat til 100 gjester. Sjøglimt er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt mot sjøen og plass til 20 gjester. Fjøset er gjort om til en koselig peisestue. Mulighetene hos oss er mange.

Vielse utendørs er alltid mulig hos oss. Innendørsvielse garanteres kun ved Hotelleie. Engø Gård er vigslet grunn og vi kan derfor ha vielse med prest i tillegg til dommer og vigsler fra Human Etisk Forbund.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både brudepar, gjester og vertskap vil minnes med glede! 

Engø Gård

• Engø Gård Hotell & Restaurant er et landlig hotell med anerkjent gourmetrestaurant.

• Det serveres frokost, lunsj, afternoon tea og 4-7 retters gourmet meny hele året.

• Bord kan bestilles til alle måltider, selv uten overnatting på hotellet.

• Engø Gård har også flotte lokaler til konferanse og selskaper.

• Engø Gård er populært for bryllup, bursdagsfeiringer, ledersamlinger og eventer.

• Det er mulig å leie hele gården, inkludert de 47 hotellrommene og andre lokaler.

• Engø Gård er medlem av De historiske Hotell & Spisesteder.

• Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. 

 
Del artikkelen på Facebook