Annonsørinnhold i samarbeid med PMH AS

Hva er dette?

 
 

Gode hver for seg, men bedre sammen

Gode hver for seg, men enda bedre sammen! Det var utgangspunktet for Daniel Moen og Kristoffer Hurlen, da de i 2017 valgte å forene krefter i én og samme bedrift. I dag tilbyr PMH AS alt innen elektro og ventilasjon, der avdelingene har stor nytte av hverandres kompetanse i ulike prosjekter. Noe også de stadig flere kundene har stor fordel av.

Annonsørinnhold i samarbeid med PMH AS

PMH AS

Daniel Moen og Kristoffer Hurlen har lang fartstid på hvert sitt fagfelt. Der Moen har nesten 14 år bak seg som montør og saksbehandler i elektrobransjen, har Hurlen 10 års erfaring som blant annet tekniker og servicesjef i ventilasjonsbransjen.

De traff hverandre selvfølgelig på byggeplassen. Etter mange års bekjentskap og samarbeid på ulike prosjekter, fant de ut at de ville dra nytte av hverandres kunnskap og erfaring i samme bedrift. I 2017 ble PMH AS en realitet.

– Vi har vært bekjente i mange år og møttes stadig oftere i forbindelse med felles prosjekter vi jobbet på. Begge hadde lenge hatt lyst til å starte for seg selv, men vi fant ut at vi heller burde slå oss sammen, forteller Daniel Moen.

Hensikten med å slå seg sammen var for å kunne tilby kundene bedre og mer helhetlige løsninger på fagområder som ofte ligger inntil hverandre. Sist, men ikke minst, var ønsket om å gi kunden ett firma å forholde seg til.

– Vår tanke er å gjøre det enklere for kunden, samtidig som vi skal gjøre det enklere for oss selv når det gjelder kundeoppfølging og kvalitetssikring av jobben, understreker Hurlen.

– Fordelen ved å samle de ulike fagområdene i samme firma, er at vi enklere kan utnytte hverandres kompetanse og ressurser, fortsetter han. 

Sammen er vi sterkere! Daniel Moen (t.v.) og Kristoffer Hurlen slo seg sammen og etablerte PMH AS i 2017.

Vi har de tekniske løsningene for en enklere hverdag

PMH tilbyr i dag komplette løsninger innen elektro og ventilasjon for privatmarkedet og næring – både i forbindelse med nybygg, rehabilitering og service.

– Innen elektro jobber vi kanskje aller mest på boligmarkedet. Det innebærer alt fra nye eneboliger og leilighetsbygg til de som skal pusse opp kjøkkenet, renovere badet eller bare legge opp noen ekstra kontakter, forteller Moen.

PMH er også forhandler av Smarthus fra Future Home, som har utviklet styringsenheter som kan monteres bak eksisterende brytere, takpunkt eller stikkontakter. Dermed kan du styre alt det elektriske i huset ditt ved hjelp av telefonen, samtidig som du kan benytte tradisjonelle brytere.

– Smarthus er veldig populært, og vi har opplevd en voldsom økning den siste tiden. Den store fordelen med løsninger fra Future Home, at du kan styre absolutt alt det elektriske i huset via telefonen. Lys, varme, brann- og tyverialarm er bare noe av det, forteller Moen.

I tillegg er elbillading noe som vil komme for fullt fremover. PMH har både kompetansen og løsningene, og kan levere komplett installasjon av ladestasjoner fra 16A til 32A.

– Blant annet i borettslag er det gjerne begrenset tilgang på strøm. Derfor kan det lønne seg med ladestasjoner med styring slik at alle kan lade med den strømmen som er tilgjengelig. Vi har løsningen, forteller Moen.

Innen ventilasjon jobber PMH med alt fra service og rehabilitering av boliger og næringsbygg til automatikk og byggautomasjon. Mange av oppdragene er blant annet i forbindelse med ombygging kontorlokaler, der det er nødvendig å bytte styring og automatikk samt supplering av ventilasjon

– Markedet formes på mange måter av stadig nye tekniske forskrifter. Det er veldig fokus på energiforbruk og inneklima, særlig i større bedrifter og offentlige bygg. Det stiller krav til blant annet styring og automatikk, påpeker Hurlen.

Han forteller at det også blir stadig flere krav til kjøling og tilhørende styresystemer, blant annet på områder med tidvis sterk varme. Nettopp derfor har ventilasjon har blitt et stadig viktigere fagfelt de siste årene.

– Vi ønsker å hjelpe kundene med å optimalisere løsningene, redusere strømforbruket og skape et bedre inneklima. Da er det en stor fordel å ha høy kompetanse på innen elektro og ventilasjon, mener Hurlen. 

Begge hadde lenge hatt lyst til å starte for seg selv, men vi fant ut at vi heller burde slå oss sammen

Daniel Moen, PMH AS
Kristoffer Hurlen (t.v.) og Daniel Moen har fokus på kundeservice og kvalitetssikring av jobben.

PMH er i dag totalt sju ansatte. Den stadig økende oppdragsmengde gjør at PMH alltid er ute etter flinke folk på begge områder.

– Vi har både fokus på rekruttering av elektrolærlinger, samtidig som vi trenger mer erfarne fagfolk som gjerne har bakgrunn både fra elektro og ventilasjon, sier Moen.

Selv om PMH bare har eksistert i snaut to år, har de blitt godt mottatt i markedet. De er i stadig vekst, og har flere store prosjekter på trappene, i tillegg til en jevn strøm av serviceoppdrag over hele Vestfold.

– Vi merker en betydelig etterspørsel etter vår kompetanse, og vi får stadig mer å gjøre. Derfor har vi som å bli enda større det neste året. Samtidig skal vi befeste vår posisjon som en sterk aktør kjent for kvalitet, kompetanse og ikke minst god kundeservice, avslutter Kristoffer Hurlen.

PMH er en bedrift som har skjønt at godt samarbeid er oppskriften på suksess. Siden de startet i 2017, har de allerede befestet posisjonen som en etterspurt leverandør innen elektroinstallasjon og automasjon. En posisjon de har tenkt å styrke ytterligere i tiden som kommer. 

PMH AS

• Etablert av Daniel Moen og Kristoffer Hurlen i 2017.
• Tilbyr komplette løsninger innen elektro og ventilasjon.
• Retter seg mot både privatmarkedet og næringslivet.
• Utfører små og store oppdrag innen nybygg, rehabilitering og service.
• Har fokus på kvalitet, pris og personlig kundeservice.

Del artikkelen på Facebook