Annonsørinnhold i samarbeid med She Undertøy

Hva er dette?

 
 

Hemmeligheten ligger under brudekjolen

Dato for den store dagen er satt. Jakten på brudekjolen er i gang, men for at drømmekjolen skal komme til sin rett har undertøyet mye å si.

Annonsørinnhold i samarbeid med She Undertøy

She Undertøy

Det perfekte undertøyet samarbeider med brudekjolen om et perfekt resultat. Med hjelp av undertøyet vil du kunne forme kroppen din og fremheve det du er stolt av. På denne måten vil brudekjolen vise seg frem fra sin beste side på den store dagen. 

Kombinasjon av din egen figur og snittet på brudekjolen er utgangspunktet når undertøyet skal velges, og våre dyktige ansatte vil bistå deg i prosessen.

Farge på undertøyet du skal bære på bryllupsdagen er også viktig. De fleste spør etter undertøy i samme farge som kjolen: Hvitt eller kremfarget. En farge få tenker på, men som kan passe bedre, er hudfarget undertøy da dette vil være minst synlig under kjolen. 

Om du ønsker blondeundertøy til selve bryllupsnatten kan det være et smart trekk å kjøpe to sett undertøy. Et sett til å ha på deg under kjolen og et sett til bryllupsnatten. 

 

Fremtidige bruder legger hovedfokus på kjolen, men vi anbefaler at bruden starter tidlig med tanke på valg av undertøy. Den største "feilen" vi ser er at kommende bruder kjøper kjolen før de har valgt undertøy. Når kjolen er kjøpt inn blir det vanskeligere å oppfylle alle krav og ønsker om hvilken type undertøysett man vil bruke under kjolen. Effekten av riktig BH er ofte undervurdert, og det kan være vanskelig å tilfredsstille forventningene til hva undertøy generelt kan trylle bort eller få frem.

En kjole med åpen rygg og gjerne en dyp utringning blir utgangspunkt for hva slags undertøy man kan bruke. Forventningene til hva som kan gjøres med hjelp av støtte, løft og figurforming er da ikke alltid lett å imøtekomme. 

Det finnes mange forskjellige størrelser og stiler på undertøyet. Vi har i alle år vært opptatt av å finne nye merker og modeller hos leverandører. Vår kunnskap skal komme deg til gode og vi er stolte over at vi nå fører Europas ledende merker i størrelser A til L. Vi vil at du skal få det lille ekstra, uansett alder og størrelse.

Jakten på det perfekte undertøyet vil være en investering og får deg til å føle deg ekstra vakker på den store dagen.

Alt skal være perfekt på bryllupsdagen og undertøyet er intet unntak! 

She Undertøy

• She Undertøy Sandefjord er en spesialforretning midt i Sandefjord sentrum.

• Vi har fokus på store størrelser.

• Når du handler hos She Undertøy skal du forvente det lille ekstra.

• Vår visjon er at vi strekker oss mot det unike møtet med deg som kunde hver dag.

• Hos She Undertøy vil vi skape en trygg og tillitsfull atmosfære.

• Vår kunnskap skal komme deg til gode.

• Vi er stolte over at vi nå fører Europas ledende merker i størrelser fra A til L.

• Vi vil at du skal få det lille ekstra, uansett alder og størrelse. 

 
Del artikkelen på Facebook