Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Her er vårens trender!

Endelig er sola og våren her for fullt. Hvaltorvet gir deg vårtrendene for herremote og interiør!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Hvaltorvet har de en klar formening om hva som er "hot or not" - enten det kommer til mote eller interiør. Herremotebutikkene Ødegaard og Brandstad kombinerer kreftene sine for å vise hva som er vårens mote, mens Tilbords og Kitch`n får slippe til med det nyeste innen interiør. 

Elegante kombinasjoner

For å sørge for å hele tiden være trendy i hjemmet, er det ifølge Jeanett på Tilbords viktig å ha noen klassiske perler som aldri går av moten. Silver Paisley er et perfekt eksempel: 

– Det er et servise som er tidløst med sin varme hvittone. Det lar seg kombinere med det meste, som er en fordel når et bord skal dekkes opp, sier Jeanett. 

Da blir det nemlig forholdsvis enkelt å leke med andre farger i tillegg, som for eksempel en lekker mintgrønn vase fra Kähler Hammershøi. 

Nettet bestemmer

Ruth på Kitch´n følger nøye med på trendene. – Bloggerne har ganske stor påvirkningskraft, så de er absolutt en viktig trendsetter for tiden. Maskulint er inn nå, og blått er vårens trendfarge, sier Ruth. 

Av trender og nyheter hos Kitch´n, er det særlig to produkter Ruth har forventninger til.

Rosendahls Bjørn Wiinblad er kjent av mange fra før, motivene og ansiktene hans kommer i en ny drakt nå i vår, smiler Ruth. 

Fra i vår blir også Kitch´n forhandler av Smeg, noe Ruth gleder seg veldig til. 

 

Trendy brett

Brandstad og Ødegaard er forholdsvis samstemte. I år handler det om detaljene: 

– Hvordan du bretter buksa har betydning for hvor trendy du er, smiler Thor Magnus Lohne på Brandstad. 

I tillegg er tilbehør viktig. Klokke, hatt, tørkler, armbånd - alt er med på å løfte antrekket. Men det starter likevel med god kvalitet i tøyet: 

– Mange plagg kommer nå i lin og bomull, gjerne også i kombinasjon - det blir svært behagelig nå når sola endelig begynner å varme. 

I tillegg er plagg med "print" en inn-faktor. Med en tøff blazer til å komplementere, er Sandefjordmannen klar for våren!

Del artikkelen på Facebook