Annonsørinnhold i samarbeid med Tannlege Reidar Øyen

Hva er dette?

 
 

Hvitt smil til bryllupsdagen

Et smil er det beste smykket du kan ha på bryllupsdagen! Vi hjelper deg med å få et hvitt smil slik at du kan smile med hele deg!

Annonsørinnhold i samarbeid med Tannlege Reidar Øyen

Tannlege Reidar Øyen

Deres store dag er kommet! Dette er deres dag!

Alt er nøye planlagt, helt ned til den minste detalj: Kjole, sminke, hår, blomster, dress, sko.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Vårt dyktige tannhelseteam hjelper deg med å få et ekstra skinnende smil til den store dagen.

Vår tannklinikk tilbyr de aller fleste former for tannbehandling i Sandefjord, og du finner oss i nye og moderne lokaler på Brygga.

En grundig klinisk undersøkelse er en selvfølge. Både tenner, støttevev (periodontium) og munnslimhinner blir undersøkt nøye ved alle regelmessige, årlige kontroller

 

Tannbleking kan utføres både av tannlege og tannpleier. Det finnes to måter å utføre dette på: Enten hjemmeblekning eller klinikk-blekning. Det er mange blekemidler å få tak i, spesielt i dag når mye kan skaffes på nettet. Det vil alltid være både tryggest og mest effektivt å få tannbleking utført hos kvalifisert tannlege-personell. Grunnen til det er følgende:

- Mange produkter med ukjent virkestoff og konsentrasjon. Dette kan resultere i bivirkninger på tenner, tannkjøtt og munnslimhinnen generelt.

- Tenner som skal blekes bør vurderes av tannlege for å kartlegge om tennene er egnet for bleking og at eventuelle defekter i fyllinger og tenner skaper komplikasjoner. 

 

Hjemmebleking er vanligst og enklest. Tannlegen lager en blekeskinne til hver kjeve, som brukes til å holde på blekemidlet på tennene for å gi best mulig virkning. Dette brukes gjerne 3-4 ganger for å oppnå et godt resultat.

Klinikk- bleking foregår i tannlegestolen, og da sitter man gjerne i 45 -90 minutter mens blekemidlet får virke på tannoverflaten.

Hos oss er det 2 allmenntannleger. 1 oral kirurg med doktorgrad, 1 kjeveortoped (reguleringsspesialist) og tannpleier i tillegg til tannhelsesekretær.

Vi hjelper deg med å få et hvitt smil til bryllupsdagen! 

Tannlege Reidar Øyen

• Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til vår moderne tannklinikk på Brygga i Sandefjord.

• Vi har lang klinisk erfaring med bred kompetanse innen privat tannhelse og har knyttet til oss flere ulike spesialister innen tannlegebehandling.

• Vårt tannhelseteam består av erfarne tannleger, tannpleier og tannhelsesekretær som ønsker å gjøre tannlegebesøket hos oss til en hyggelig opplevelse.

• Våre spesialister innen kirurgi og tannregulering har lang erfaring med mange års samarbeid.

• Alle pasienter med krav om refusjon fra HELFO betaler kun egenandel hos oss.

• Studenter får 30 % rabatt ved fremvisning av gyldig studentbevis. 

Vi tilbyr følgende behandlinger

• Tannbleking

• Kosmetisk tannpleie

• Behandling av dårlig ånde

• SPA- behandling av tenner og tannkjøtt 

Del artikkelen på Facebook