Annonsørinnhold i samarbeid med Elektrogruppen Moer

Hva er dette?

 
 

Lokal installering siden 1903

Elektrogruppen Moer er ikke like gammel som elektrisiteten i Norge. Men det er ikke langt unna! Firmaet ble grunnlagt i 1903, samtidig som elektrisiteten kom til Tønsberg. Nå feirer firmaet 115 år med strøm og spenning.

Annonsørinnhold i samarbeid med Elektrogruppen Moer

Elektrogruppen Moer

De fire avdelingene i Sandefjord, Tønsberg, Revetal og Tjøme kan takke en gründer ved navn Albert H. Moer for at de eksisterer i dag. Da Moer startet i 1903 var det ikke mer enn 26 år siden elektrisk kraft ble tatt i bruk i Norge (1877).

Moer har gått fra å være en elektrisk forretning som solgte brun- og hvitevarer, radio og TV, til en moderne installasjonsbedrift som tilbyr alle typer tjenester innen elektro.

– Vi har alltid vært en innovativ bedrift, som alltid vil være med på ting som skjer i bransjen, vi har vært ute med de nye tingene og har gitt medarbeiderne mulighet til å utvikle seg, sier Bjørn Erik Sparre.

Han er daglig leder i Moer i Sandefjord, hvor han begynte i 2013. Installatøren har gått gradene i Moer Installasjon, hvor han begynte som lærling i 1994, fortsatte som montør, gikk Teknisk Fagskole og ble daglig leder i 2013. Bjørn Erik Sparre styrer avdelingen i Sandefjord

Moer Sandefjord

Med seg på laget har han 9 ansatte og 1 lærling. Sparre er godt fornøyd med det gode miljøet på arbeidsplassen og ikke minst sine dyktige medarbeidere.

– Her trives vi alle. Det er faglig sterke gutter, som er erfarne og allsidige. Det er ingen oppdrag vi ikke tør ta på oss, smiler han. Mange av oppdragene innebærer at vi må kaste oss rundt og finne kreative løsninger, men det er bare utfordrende og gøy, legger han til.

Elektrogruppen Moer inkluderer fire avdelinger i Vestfold: Moer Sandefjord AS, Moer Installasjon AS, Tønsberg, Moer Installasjon AS, Revetal og Tjøme El-installasjon AS. Tønsberg håndterer de større prosjektene innenfor industri, butikk og offentlige bygg. I Sandefjord påtar de seg alt av mindre og mellomstore oppdrag: Feilsøking og små servicejobber, rehabilitering innenfor industri, næring og boliginstallasjon, samt nybygg boliginstallasjon. 

Bedriften leverer alt alle typer sterk- og svakstrøminstallasjoner og er en totalleverandør av elektrikertjenester for privatmarkedet, offentlige og private nøringsliv.

– Nå har vi spennende oppdrag på Grans med forberedelse for at det skal bygges ut. Dette synes vi er veldig interessant siden anlegget er utfordrende og komplisert med tanke på det tekniske anlegget og at det er i full drift. Her får vi kunnskap og erfaring, sier Sparre. 

Våre kunder er vår beste reklame

Moer Sandefjord AS
Bjørn Erik Sparre, Bjørn Øverbye og Frank Bruun (fra venstre) hos Moer Elektro i Sandefjord

Din lokale installatør

I tillegg har Moer Sandefjord AS vært involvert i større boligprosjekter på Hundstokktunet og Eplehagen.

Så kommer naturligvis oppdrag som rehabilitering av kjøkken og bad for private kunder.

Sparre er tydelig på at de små kundene er like viktig som de store.

- Privatkundene er lojale mot oss, og en større del av kundebasen på privatmarkedet er faste kunder, som bruker oss igjen og igjen. Derfor er det viktig at vi tar vare på dem, sier han.

Bedriften har opparbeidet seg et godt og solid navn i bransjen. At kundene kommer tilbake gang på gang skyldes at bedriften leverer kvalitetsarbeid innen tidsfristen som er avtalt og har hyggelige og dyktige elektrikere.

Moer Sandefjord har også et godt samarbeid med lojale byggmestere som Byggmester Kim Johansen, Byggmester Strand & Nystein og byggmester Rolf Undseth.

Sparre har også en glødende interesse for fotball. Favorittlaget er selvfølgelig Sandefjord Fotball, i alle fall i Norge. Da er det naturlig at Moer Sandefjord viser sin støtte og har i år inngått en sponsoravtale med klubben. Bedriften er også flinke til å støtte opp om lokale arrangementer i byen, som for eksempel kurbadhagen. 

De ønsker å være en lokal bedrift, med sterk forankring i samfunnet. De ønsker å være din elektriker i Sandefjord og Vestfold – akkurat som de har vært siden 1903! 

Moer Sandefjord AS

• Elektrogruppen Moer er din elektriker i Vestfold! Vi kan hjelpe til med alt fra brannsikring til installering av datanettverk. Ingen jobb for stor og ingen for liten.

• Vi leverer alle typer sterk- og svakstrøminstallasjoner og er totalleverandør av elektrikertjenester for privatmarkedet, offentlig og privat næringsliv.

• I januar 2013 ble Tollefsen & Lie Elektriske AS kjøpt opp av Moer. Firmaet drives videre og byttet navn til Moer Sandefjord AS.

• Serviceavdelingen i Sandefjord har 10 kompetente medarbeidere, og holder til i Laskenveien 70.

• Avdelingen utfører alt av oppdrag, fra mindre feilsøking og småservice jobber, til rehabilitering innenfor industri, butikk og boliginstallasjon, samt nybygg boliginstallasjon.

• Vi har også spesialkompetanse innen båtinstallasjoner på større båter som for eksempel passasjerbåter og ferger.

• Vi har avdelinger i Sandefjord, Tønsberg, Revetal og Tjøme.

• Prosjektavdelingen i Tønsberg tar seg av større prosjekter innenfor industri, butikk og offentlige bygg, som nybygg og tilbygg.

• Mindre og mellomstore prosjekter håndteres i sin helhet fra avdelingen i Sandefjord.

Del artikkelen på Facebook