Annonsørinnhold i samarbeid med PEC Elektro Sandefjord AS

Hva er dette?

 
 

Lokale elektrikere på riktig kurs

Smarthus, solcellepanel og elbilladere blir en stadig viktigere del av boliger, bedrifter og offentlige bygg. Siden starten i 2000, har PEC Elektro Sandefjord jobbet målrettet for å holde tritt med utviklingen – og ikke minst være best på kundeservice. Med fulladet batteri og en finger på styringspanelet, har de installert seg på riktig kurs for fremtiden!

Annonsørinnhold i samarbeid med PEC Elektro Sandefjord AS

PEC Elektro Sandefjord AS

Elektrobransjen er i rivende utvikling. Aldri før har løsningene vært smartere og sikkerhetskravene strengere. Det stiller krav til elektrikerne som skal gjør jobben – både når det gjelder dokumentert kompetanse og relevant erfaring.

– I dag er det veldig vanskelig å få tak i erfarne elektrikere. Derfor har vi alltid hatt kultur for å ta inn lærlinger og ikke minst skape et arbeidsmiljø som gjør at folk blir værende hos oss, sier Trond Liverød, daglig leder i PEC Elektro.

Etter mer enn 35 år i samme konsern, vet Liverød hva han snakker om. Selv om historien om PEC Elektro går tilbake til 80-tallet, ble avdelingen i Sandefjord etablert først i 2000. Ambisjonen var den samme da som nå – å være en lokal elektriker med fokus på kompetanse, kundeservice og nettopp et godt arbeidsmiljø.

– For å sikre stabil rekruttering, må vi lære opp våre egne elektromontører og ikke minst ta vare på dem også etter at de har tatt fagbrevet. Da er det helt nødvendig at vi har en god bedriftskultur som rommer både et godt sosialt samhold og muligheter for faglig utvikling, mener Liverød.

På grunn av store ordrereserver søker PEC Elektro Sandefjord etter elektrikere med Gruppe L-sertifikat.
De
søker også etter en ny saksbehandler på prosjekt. 

Av dagens 29 ansatte i PEC Elektro er 10 lærlinger. I mars 2019 skal etter planen fire av dem ha avlagt fagprøve og fullført fagbrev som elektromontør. Én av dem er jente.

– Vi har i dag to kvinnelige elektromontører, og de er kjempeflinke! For oss er det bare positivt med ansatte av begge kjønn, og vi tar gjerne inn flere jenter, sier Liverød.

PEC Elektro jobber i dag primært i Sandefjord og omegn, men tar også oppdrag andre deler av Vestfold og Telemark om nødvendig. Kundene er alt fra private boligeiere til bedrifter og offentlige institusjoner. Oppdragene spenner fra mindre servicejobber til større nybyggprosjekter.

– Vi jobber mye med boliger og leilighetsbygg, og har et godt samarbeid med en rekke store byggmestere og boligleverandører i distriktet, forteller Liverød.  

Det er hektiske arbeidsdager for Trond Liverød, og da er det hyggelig med selskap på kontoret.

Elektrikerens gode råd

Med 43 millioner i omsetning i 2018 og en ordrereserve på nærmere 30 millioner ved inngangen til 2019, ser Trond Liverød lyst på fremtiden. 

Blant de største prosjektene PEC Elektro skal jobbe med fremover finner vi blant annet boligprosjektet Nye Kilen Brygge med 135 leiligheter, som skal pågå to år frem i tid.

– Vi har kontrakt på 1. byggetrinn. Det ser ut til at resten av bygget også kommer, da det er stor interesse for disse leilighetene. I tillegg skal vi snart i gang med et større leilighetsprosjekt på PIR Harstad og nytt kontorbygg for Bergen & Holm. Vi har litt å jobbe med for å si det sånn, forteller Liverød.

Smarthus er i skuddet som aldri før. Det finnes ikke én ting i huset som går på strøm du ikke kan styre automatisk – kun med et tastetrykk på mobilen eller nettbrettet. I tillegg gjør nye, smart strømmålere det enklere å fordele strømbruken til den tiden på døgnet strømmen er billigst.

– Med de nye styringsløsningene kan du for eksempel programmere temperaturen i de ulike rommene avhengig av når de brukes. Ved valg av smarthus kan man styre forbruket til den tiden på døgnet som strømmen er billigst. I løpet av noen år så vil nok strømprisene bli høyere når man bruker mye strøm. Da vil det være en økonomisk smart løsning, sier Liverød.

Når det gjelder elbillading, kan selvfølgelig PEC Elektro også levere det nyeste som finnes på markedet. Ved å benytte en moderne ladestasjon, oppnår du både en raskere og sikrere lading.

– Med din elbil koblet til en smart ladestasjon, kan du lade opp til ti ganger raskere enn med en vanlig stikkontakt. Det gjør ladestasjonen driftssikker uten å forstyrre ditt elektriske anlegg, sier Liverød.

Han forteller at stadig flere som kjører elbil også velger å investere i solcellepanel. 

– Selv om det er en relativt stor investering er det stadig flere som velger solcellepanel som strømkilde, særlig blant de mest miljøbevisste, forteller Liverød. 

PEC Elektro i Sandefjord har fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. Her er selskapet representert ved Vegard Viking Kjosås (f.v.), Jørgen Hvitstein, Terje Larsen og Trond Liverød.

Men selv om PEC Elektro jobber mye med større prosjekter og moderne smarthus, er de minst like store på de små jobbene. Derfor har de en egen serviceavdeling som tar seg av det meste – enten du trenger en ekstra stikkontakt eller en enkel el-sjekk av boligen.

– Vårt ønske er å være et naturlig valg for alle kunder. Derfor prøver alltid å være best på service – uansett oppdrag. Det er gjerne viljen til å hjelpe kundene med småjobber som får størst oppmerksomhet, mener Liverød.

For Liverød og kollegene i PEC Elektro er det er det viktig å være tilgjengelig når folk trenger det – både sent og tidlig. Derfor har de en 24-7 vaktordning hvis uhellet er ute.

– Har du får en akutt situasjon på kveldstid eller behov for å avklare om ting kan vente til neste morgen, er det bare å ringe. Vi har lang erfaring med uforutsette hendelser, og kan hjelpe med det meste, forteller Liverød.

Kundene velger PEC Elektro fordi de kjent for å alltid gjøre en god jobb. Enten du trenger en ny stikkontakt, vurderer å kjøpe deg elbil eller har planer om et større boligprosjekt, kan du være trygg på at PEC Elektro stiller opp med de flinkeste og mest serviceinnstilte elektrikerne.

Bo smart – velg Smarthus!

Med smarthus kan du enkelt styre hele huset ditt via en app på telefonen. Med systemet fra PEC trenger du ikke å bekymre deg over om du har husket å skru av kaffetrakteren eller platetoppen. Er du i tvil kan du enkelt gå inn på appen for å se hva som er på eller av.
Med appen kan du enkelt legge inn ulike moduser – for eksempel "hjemme", "borte", "natt" og "kinomodus". Et eksempel på modus "borte", kan være at alle lysene skrus av på kjøkken, bad og i stua, termostaten senker varmen i huset, utelys skrus på og alarmen aktiveres.

Med smarthus fra PEC Elektro gjør du hverdagen enklere, tryggere og mer miljøvennlig!

PEC Elektro Sandefjord AS

• Etablert i Sandefjord i 2000.
• Lokal elektriker med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø.
• Jobber primært i Sandefjord-området, men tar også oppdrag andre steder i Vestfold og Telemark.
• 29 ansatte – 5 i administrasjon, 14 montører og 10 lærlinger.
• Tilbyr alt i nyinstallasjon og service i privatboliger, omsorgsboliger, barnehager, lager- og kontorbygg.
• Høy kompetanse på smarthus, elbilladere, solcellepanel, telefoni og data.

Del artikkelen på Facebook