Annonsørinnhold fra DNB EIENDOM

Hva er dette?

Nydelig utsikt fra toppleiligheten i bygg A1
Nydelig utsikt fra toppleiligheten i bygg A1

Nå åpner visningsleiligheten på Nye Kilen Brygge

I februar flytter de første beboerne inn på Nye Kilen Brygge, men noen godbiter er fortsatt ledige. – Velkommen inn i den splitter nye visningsleiligheten, frister megler Lill-Iren Barth i DNB Eiendom.

Annonsørinnhold fra

119 av 137 boliger er solgt i prosjektet på bryggekanten, hvor treningssenter, gjesteleilighet, lounge og bildelingstjeneste er del av pakka. Nylig fikk spente kjøpere være med inn i sine fortsatt uferdige leiligheter for aller første gang, sammen med utbygger, entreprenør og megler.

– En veldig morsom opplevelse der mange lot seg imponere av både utsikten og opplevelsen av selve boligen, forteller Barth.

LES MER PÅ WWW.NYEKILENBRYGGE.NO

Samtidig som fire av syv bygg straks står klare til innflytting, ferdigstilles en splitter ny visningsleilighet i Bygg C2. Denne åpner for publikum lørdag 9. november kl. 12-14, med muligheter for alle til å oppleve kvalitetene i prosjektet med egne øyne.

Nye Kilen Brygge

Visning:

Velkommen til visningsleiligheten lørdag 9. november kl. 12.00-14.00. Det vil bli skilting fra Kilgata.

LES MER PÅ WWW.NYEKILENBRYGGE.NO

– Flere flotte leiligheter er fortsatt ledige, men vi forventer rift om disse nå som prosjektet reiser seg og folk begynner å flytte inn. Beliggenheten, kvalitetene og de mange fellesfasilitetene gjør dette til et unikt prosjekt i Sandefjord. En type sentrumsnære og sjønære boliger som mange har ventet på, forteller Barth.

På Nye Kilen Brygge bor man praktisk talt på bryggekanten, men samtidig bare ti minutter til fots fra Sandefjord sentrum, med yrende kaféliv, kulturtilbud og handel.

LES MER PÅ WWW.NYEKILENBRYGGE.NO

0,- i forskudd

Nå som det nærmer seg ferdigstillelse selges de siste leilighetene i bygg C1 og C2 uten forskuddsbetaling.

– Her betaler man ikke en krone før man overtar leiligheten, sier Barth.

Lill-Iren Barth fra DNB Eiendom

Mye mer enn en bolig

Alle beboere på Nye Kilen Brygge får tilgang på dedikert servicevert og fellesfasiliteter som treningsrom, gjesteleilighet, selskapslokale, lounge og kajakkoppbevaring. For de som ønsker å betale det lille ekstra for tjenester som eksempelvis ferieservice, hundelufting, matinnkjøp og renhold av leilighet, finnes konseptet «Premium Extra».

Bil når du trenger

Når du kjøper bolig i Nye Kilen Brygge får du samtidig tilgang på en unik bildelingstjeneste.

Dette er et tilbud til deg som bare trenger bil av og til, og som ikke synes det er økonomisk eller miljømessig forsvarlig å eie en egen bil. Du slipper da å kjøpe egen parkeringsplass, men får i stedet tilgang til el-bil i parkeringskjelleren.

Del artikkelen på Facebook